Concerten / Evenementen

ARMY's in rep en roer over de slecht beheerde US Highlight Tour van BTS

ARMY's waren ongelooflijk blij om dat te horen BTS iets meer dan een maand na hun ' De rode kogel ' tour, maar helaas, het zou gewoon niet goed aflopen.


De jongens waren tot nu toe in Atlanta, San Francisco en Houston, maar fans zouden volledig teleurgesteld zijn - niet door de jongens zelf, maar door de organisatoren.De tweede show, Atlanta, leek de meest problematische. Tijdens de show kwamen fans er al snel achter dat de organisatoren de zaal met een ongelooflijke hoeveelheid hadden oververkocht - blijkbaar omdat ze de zaal niet van tevoren hadden gecontroleerd om de capaciteit te zien.


Een fan die zich in de zaal bevond, wees er echter op dat er zitplaatsen beschikbaar waren in het theater:Fans van alle shows waren ook verbijsterd om te zien dat de jongens slechts 4 nummers speelden. Naar verluidt betrapte een fan het personeel dat zei dat de show zelf oplichterij was:Het is nu aan het licht gekomen dat de mensen achter deze show ook de mensen waren achter een geannuleerde Kim Tae Woo concert en Eric Nam 's concert dat de afgelopen maanden voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Fans van beide concerten hebben hun bestellingen nooit terugbetaald en hebben momenteel geen idee wat er met hun geld of de concerten gebeurt.


Wat vind je van alles wat er gebeurt?