Nieuws

ARMY's vieren 5 jaar BTS V's iconische zin 'I Purple You'

Op 13 november KST vierden ARMY's 5 jaar iconische lijn 'Ik maak je paars' of 'Borah' bedacht door BTS lid Kim Taehyung , oftewelIN.


Taehyung creëerde de term in een opwelling tijdens een BTS Muster-concert op 13 november 2016, om zijn liefde voor zijn fans te vertegenwoordigen. Sindsdien is paars de representatieve kleur van BTS en ARMY's.

-Advertentie- Overslaan

Taehyung's speciale boodschap 'I Purple You' is over de hele wereld verspreid en heeft wereldwijde betekenis gekregen. Zijn unieke creativiteit en iconische invloed hebben beïnvloedde topmerken, gerenommeerde organisaties en historische monumenten terwijl ze bogen op 'I Purple You' en zijn tint om BTS en hun fanbase te vertegenwoordigen.

Taehyung creëerde 'Borahae' zonder te weten hoe groot het zou worden, en hij is voortdurend in de schijnwerpers gezet door de media vanwege zijn enorme wereldwijde impact op merken, organisaties en monumentale gebouwen.

Fans van Taehyung hebben zinvolle donaties gedaan om het speciale jubileum te herdenken.

ARMY's namen sociale media over door trending #5YearsWithPurpleLove en VOOR ALTIJD ZOET MET TAEHYUNG om de betekenisvolle zin te vieren.

Rond het web