Blogs

De LeJINdary Saga van RJ, King of BT21: van uitverkochte merchandise tot wereldwijd beroemd

BTS-lid en Worldwide Handsome, Kim Seokjin heeft een indrukwekkende lijst met prestaties die hij in zijn eentje heeft gecultiveerd. Hij is zeer geprezen om zijn zang op het populaire nummer 'Fake Love' van de groep door de

Verzameling van Line Friends, een Zuid-Koreaanse karakterlijn. RJ is ontworpen en benoemd door Jin zelf, van het fysieke uiterlijk tot het achtergrondverhaal. Het karakter van Jin is ontworpen op basis van een alpaca, met kenmerken als een witte, donzige vacht, een lief gezicht, een vriendelijke persoonlijkheid en een kenmerkende rode bandana die om zijn nek is gebonden. Met zo'n zachte persoonlijkheid en uitstraling is het geen wonder dat RJ aandacht heeft gekregen van de media en het publiek. RJ de soort alpaca heeft zijn momenten in de schijnwerpers gehad, net als zijn vader, Jin. RJ heeft verschillende optredens gehad in Koreaanse drama's en shows, zijn merch is gebruikt door andere beroemdheden over de hele wereld, is online viraal gegaan en zijn merchandise was zelfs uitverkocht! RJ bezit zeker charmes die niet alleen ARMY's harten kunnen doen smelten, maar ook de harten van mensen over de hele wereld, net als zijn papa Jin! RJ kan zo'n beetje bekend staan ​​als de BT21 King!

-Advertentie- Overslaan


Heb je nog wat overtuigingskracht nodig? Laten we een paar voorbeelden geven van het werk van RJ...


1. RJ is de koning van de verkoop! RJ-merchandise is altijd als eerste wereldwijd uitverkocht (Korea, Japan, VS, Hong Kong, Taiwan, Manilla, Maleisië en nog veel meer).

RJ heeft zijn populariteit als BT21-personage onder fans en het publiek getoond. RJ merch kunnen kopen is voor velen een missie geworden. Veel items zoals knuffels, kussens, briefpapier en meer zijn moeilijk verkrijgbaar geworden vanwege de grote vraag van RJ. Laat ons niet eens beginnen met items in beperkte oplage! RJ's limited edition-items verkopen sneller dan warme broodjes, waardoor het een strijd tegen de tijd is voor veel fans die zijn merch willen kopen! Velen zijn vaak teleurgesteld en toch trots te weten dat hun favoriete BT21-personage zo snel uitverkocht is als BTS-concertkaarten!

van: @onlyfor_seokjin @SeokjinNewstand @littleuphoria @epiphanq @ 780613

van: @KSJwings_

van: @ JJINTRUE_1204 @SeokjinNewstand

van:@KitsuPlum

van: @Bloomin_1204 @seokjingersnap

van: @SeokjinNewstand @DdaengLife @kooksjin @SamlovesSeokjin

van: @seokjinoppa @seokjinbaobao @syoun1verse @leJINdary_bbil

van: @bts_belleeeee @helloksjin @beyondsjin @JMLOVEMODE

van: @matchaksj @iamyoursJIN @choi_bts2

van: @jinguardian @MissSeokjinnie @SeokjinNewstand @ JaG_5_7 @ FairyJoon101

van: @onlyvote18 @lovely_jk_97 @JMLOVEMODE @JJ_Royce_

van: @JJOTORI @5nltoday @armimonie

van: @atticawenny @kooksjin @60cmSeokjin @taeharus @MIrotiCDROP @DorisBlue1210

van: @jinwisy @btsjingal @CynthiaMLaureta

van: @moresugakookies @AgustDjinnie @stahrwars @Jintensionally @epiphanyjmw @kimseokjinid_ @peachywishy

van: @amiraxxii @babyyoonx @adorjin @JiminSoftHugs @jinne0419

2. RJ heeft cameo's gehad in K-drama's! De eerste onder de BT21-tekens om dit te behalen

Fans waren verrast en opgewonden toen ze merkten dat RJ een cameo had gemaakt in Netflix' K-drama, 'My First First Love'. Maar dit is niet de enige keer dat vriendelijke RJ een acteercameo heeft gemaakt! Een ander drama waarbij je het optreden van RJ kunt anticiperen is 'In Seoul' (Playlist x Vlive). RJ is de eerste van de BT21-personages die een cameo-optreden maakt in K-drama's, en hij blijft het publiek in meer shows sieren.

van: @jintervention @SeokjinNewstand @seokjinyeogiya @BTSJinVocalKing
RJ kreeg ook een shout out van Netflix

3. RJ heeft zijn deel van Iconic Moments gehad

Als je dat nog steeds niet indrukwekkend vindt voor een kleine alpaca uit de bergen van Machu Picchu, dan zullen we meer van zijn iconische momenten opsommen!

  • Tijdens het bijwonen van de Billboard Music Awards in 2019 besloot Jin een gast mee te nemen! Kun je raden wie? Zijn zoon RJ! Dit gedenkwaardige moment is opgeschreven in een artikel van Teen Vogue van schrijver P. Claire Dodson. Het artikel vermeldt reacties van fans op het moment.

uit 'Elk iconisch BTS-moment dat je hebt gemist tijdens de Billboard Music Awards 2019' door P.Claire Dodson voor Teen Vogue

  • Ook al TIJD Magazine merkte Jin's gast op bij de Billboard Music Awards. Schrijver, Raisa Bruner, schreef een artikel voor het tijdschrift en zorgde ervoor dat het rode loper-moment van vader en zoon werd opgenomen!

van: @JinCrave

  • Toen BTS optrad op GMA in New York, had RJ zijn populariteit nog maar eens kenbaar gemaakt. Tijdens het concert had een fan hun RJ pluche pop opgetild en het publiek ertoe aangezet om allemaal RJ's naam te zingen! De video van dit moment is alleen al meer dan 885.000 keer bekeken!

van: @SeokjinNewstand

  • Nogmaals, dit is niet de enige virale video die RJ heeft. Een andere video die niet zo lang geleden op Twitter circuleerde, beeldde een RJ-mascotte uit die speels van vreugde springt en danst! Geen betere weergave van de ware persoonlijkheid van dit soort alpaca. Velen waren enthousiast over de video en hoe schattig hij was. De video werd weer een gedenkwaardig moment van RJ, gemaakt door een fan die aanwezig was

van: @SeokjinNewstand

  • BONUS: Mr Sandman RJ-versie die ieders hart doet smelten


4. RJ heeft optredens gedaan met beroemdheden en beroemde mensen over de hele wereld

Jung Yumi, actrice (trein naar Busan)

Seohyun (SNSD, actrice)

krediet @juhyun0608

GOT7 Jinyoung

Luke Thompson, Japans rugbyspeler

Ghea Indrawari, beroemde Indonesische zangeres

Ze droeg zelfs Reebook RJ-schoenen in een van haar tv-shows

Natascha Aisawan, beroemd tienermodel uit Thailand

Park Chanmin, SBS Anchorman

The Dragon Prince, een Netflix-serie van de hoofdschrijver en regisseur van Avatar: the Last Airbender plaatste een foto van Bait plushie met RJ-sleutelhanger via de officiële twitter van de show


Mutya Orquia, beroemde tieneractrice uit de Filipijnen

Ze bekende onlangs ook haar verliefdheid op BTS Jin in een tv-show


BTS-lid, Kim Seokjin, is gewoon opmerkelijk. Hij was begonnen aan een eenvoudig ontwerp toen hij zich RJ voorstelde en was zo veel van zijn karakter gaan houden dat hij hem pronkt en hem meeneemt. En hoewel de acties en de genegenheid van Jin voor RJ schattig en opvallend zijn, is het ook een zeer strategisch verkoop- en zakelijk punt. Jin ontwierp een schattig personage waar velen niet anders dan van kunnen houden, zelfs zichzelf. Voeg daarbij, het feit dat Jin de kleine met zich meedraagt, samen met het promoten van zijn koopwaar, doet mensen ook beseffen hoe schattig deze kleine alpaca is! Niet alleen fans en het publiek worden gegrepen door dit schattige personage, zelfs het personeel van BigHit (het managementbedrijf van BTS) is gezien met de merchandise van deze kleine witte wolk. Het lijdt geen twijfel dat Jin gepassioneerd en trots is op zijn creatie, zijn zoon, RJ. Maar kun je het hem kwalijk nemen? Is er echt iemand die de schattige en kostbare alpaca RJ (ook bekend als) King of BT21 kan weerstaan? Ja, dacht het niet!

Foto door @jin_incommon
Rond het web