Nieuws

Song Kang Ho, Kang Dong Won, IU en Lee Joo Young wonen de wereldpremière van 'Broker' bij op het 75e filmfestival van Cannes

Op de avond van 26 mei, directeur Koreeda Hirokazu en sterrenSong Kang Ho,Kang Dong Won,IU, en Lee Joo Young van ' Makelaar ' woonde de grote première van de film bij op de ' 75e Filmfestival van Cannes '.

'Broker', een concurrent voor de Palme d'Or uit 2022, vertelt het verhaal van verschillende personen die betrokken raken nadat een baby is achtergelaten in een babybox. De

film signaleert regisseur Koreeda Hirokazu's 8e optreden in 'Cannes', evenals acteur Song Kang Ho's 7e.

Op deze dag kregen regisseur Koreeda en de hoofdrolspelers van 'Broker' massale aandacht van de media toen ze op de rode loper verschenen op het 'Filmfestival van Cannes'. In het bijzonder waren er veel fans verzameld om te zien hoe zangeres IU haar allereerste optreden op het festival maakte, en de zangeres bracht tijd door met het begroeten van fans door albums te signeren, foto's te maken, enz.

Na de officiële vertoning van 'Broker' gaf het publiek een staande ovatie van ongeveer 12 minuten, terwijl Koreeda Hirokazu en de castleden hen om de beurt één voor één bedankten.

Volgens de bijbehorende pers zal acteur Song Kang Ho waarschijnlijk worden beschouwd als een sterke kandidaat voor de titel van ' Beste acteur ' op het festival van dit jaar, terwijl IU waarschijnlijk ook in aanmerking komt voor ' Beste actrice '.

Ondertussen wordt verwacht dat 'Broker' op 8 juni in theaters in heel Zuid-Korea in première gaat.