Blogs

Een lijst met de beste 'Running Man'-afleveringen - deel 1

'Rennende man' is officieel de langst doorlopende weekendshow in Korea, die nog steeds blijk geeft van zijn kracht in het bieden van entertainment en gelach, ondanks meerdere wijzigingen in het formaat en verschillende vertrekkende leden door de jaren heen. De variétéshow zond continu afleveringen uit sinds de eerste release in 2010, wat resulteerde in een uiteindelijk nationaal en internationaal succes naarmate de show groeide, en een solide fanbase opbouwde in en buiten Korea.

Aanvankelijk begon de show met vaste ledenJi Suk Jin,Yoo Jae Suk,Kim Jong Kook,Gary,Haha,Lee Kwang Soo, enSong Joong Ki.Song Ji Hyo, na guesting in meerdere afleveringen, officieel toegetreden als lid tijdens de zesde aflevering van de show.na schoollid,Lizzytoegetreden tot de show na guesting, een officieel lid tijdens de achttiende aflevering van de show, maar uiteindelijk vertrokken na aflevering 26 als gevolg van conflicten in het schema. in april 2011Song Joong Kinam zijn laatste aflevering, aflevering 41, op om zich te concentreren op zijn acteercarrière, maar heeft gastrollen gespeeld en cameo's gemaakt in latere afleveringen. Op 25 oktober 2016,Garykondigde zijn vertrek uit de show aan om zich op zijn muziekcarrière te concentreren nadat hij zes jaar bij Running Man was geweest, maar keerde later terug als gast, een week na zijn laatste opname. Op 3 april 2017 werd via verschillende media bevestigd dat Running Man de maknae-leden toevoegt,Jeon So MinenYang Se-chan. Op 27 april 2021,Lee Kwang Sookondigde officieel zijn vertrek uit de show na 11 jaar aan, vanwege zijn gezondheidsproblemen, met name omdat hij een revalidatiebehandeling moest ondergaan na een auto-ongeluk.

Running Man had om te beginnen geen gemakkelijke weg, een weg vol obstakels en uitdagingen, maar de show bloeit en schittert nog meer met de chemie van de cast en het loyale publiek van fans die gedurende het decennium zijn gebleven.

Hier zijn enkele afleveringen (zonder gasten) waar je zeker van zult genieten, of je nu voor het eerst kijkt of al lang fan bent! Deel 1 van de lijst richt zich op de allereerste aflevering tot de laatste aflevering waar Gary aan mee heeft gedaan

1. Running Man vs Joong Ki-7:1 (aflevering 12)

Een van de vroegste afleveringen, deze aflevering begon met een missie om te winnen van verjaardagscelebrant Joong Ki! De aflevering toonde vooral Kwang Soo's komische humor en talent, ondanks dat hij een rookie-entertainer was, die de altijd legendarische scène, 'Pygmalion-effect', graveerde.

2. Romantiek op het cruiseschip (aflevering 18)

De mannelijke leden van Running Man gaan de uitdaging aan om de harten van hun twee vrouwelijke leden, Ji Hyo en Lizzy, te laten kloppen! De aflevering toont het personage Haroro, verwijzend naar Haha's gelijkenis met pinguïn Pororo, Dancing King Jae Suk en de Titanic Scene van Song Song Siblings, Ji Hyo en Joong Ki!

3. COEX-aquarium (aflevering 29)

Leden van Running Man genieten van hun tijd in het COEX Aquarium, maken eerst profielen voor elkaar, maar gebruiken de foto's van dieren die ze overal in het aquarium hebben gevonden met overeenkomsten met hun leden. Aan het einde van de aflevering kregen de leden de kans om hun chemie en teamwerk te laten zien om te slagen in een uitdagende groepsmissie over het water.

4. Seoul Medical Center, de strijd om fysieke onderzoeksteams (aflevering 38)

De aflevering begint met het gebruikelijke formaat om de gasten te vinden, maar deze keer met een enorme wending waarin Jae Suk een grote rol speelt. Ze gaan uiteindelijk verder met de Hospital Skit die je zeker moet bekijken en die je zeker de adem zal benemen van het lachen, met twee fysieke onderzoeksgroepen onder leiding van Jae Suk en Jong Kook.

5. De Tru-Gary Show (aflevering 60)

De aflevering begint met het uitgangspunt van het productieteam dat Gary laat geloven dat hij de spion is met de missie om alle leden te elimineren. De leden weten dit echter en moeten hem toestaan ​​zijn missie te voltooien en te doen alsof hij het niet weet om te winnen.

6. Kerstspecial (aflevering 74)

De Running Man-leden genieten van de kerst van 2011 terwijl ze tijdens de race hun individuele krachten laten zien en andere leden uitschakelen om kans te maken op de felbegeerde prijs. Jae Suk kan de ruimte besturen, Jong Kook heeft het zesde zintuig, Suk Jin heeft de kracht van de feniks, Haha kan de tijd beheersen, Gary's vermogen om te dupliceren, Ji Hyo's benijdenswaardige kracht van mind control, en Kwang Soo is gewapend met de overlijdensbericht.

7. Yoomes Bond (aflevering 91)

Alle Running Man-leden werden gevraagd om stand-by te staan ​​vanuit verschillende gebieden in Songdo, opgehaald door hun productieteam, en elk lid werd via Running Law gearresteerd voor verschillende misdaden in hun universum. Ze werden gevraagd om hun straf uit te zitten en een manier te vinden om uit hun gevangeniscellen te komen, maar één lid heeft een heel ander doel om alle leden te heroveren voordat ze konden ontsnappen.

8. Ouderzombie versus mensen (aflevering 98)

Gesitueerd in het universum van Running High, werden alle leden opgehaald voor hun schoolreisje met als voornaamste doel het volgen van het veronderstelde schoolreisje. Maar de leden realiseren zich al snel dat ze zijn uitgerust met verschillende items, en dat er één ouderzombie is die elk mens in een zombie zou veranderen door hun naamkaartjes te scheuren, en de mensen moeten de andere zombie-ondergeschikten en de ouderzombie elimineren.

9. Running Man Reïncarnation Race (aflevering 130)

Alle leden zijn terug naar het jaar 1938, nu als koeriers terug in de tijd, met hun missie die zal plaatsvinden in het stadhuis van Seoul, waar alle anderen het afgelopen jaar ook zijn uitgegleden. De schatkist is op slot, er zijn zeven sleutels nodig om te openen. De leden vechten het uit om het mysterie achter hun naamplaatjes te ontdekken, en ze moeten het laatst overgebleven lid uit 1938 en de schatkist vinden.

10. Vind de Fangirl (aflevering 165)

Nadat alle handtekeningen waren voltooid, werd de echte missie voor de leden gegeven, namelijk het vinden van de fangirl in het fotoboek. De leden volgen alle foto's in het plakboek dat door de fan is gemaakt om haar uiteindelijk te vinden en met haar op de foto te gaan. Het is een kostbaar moment als de kamer van de fan onthult van wie ze fan is.

11. 2013 eindejaarsspecial Running Man vs. productieteam (aflevering 178)

Met een strijd om de onderhandelingsstrijd tussen de voorwaarden van het productieteam en de verzoeken van Running Man-leden, strijden de leden en het productieteam om Running Balls te winnen. De aflevering belicht de vaardigheden en het teamwerk van elk lid terwijl ze missies spelen zoals de gigantische Jenga en de extreme missie van het oversteken van de ijskoude Han-rivier die onmiddellijk tranen in de ogen kan brengen. Je bent zeker in voor een traktatie met het aanstekelijke nummer van Suk Jin, Nice and Dry!

12. Mijn liefde van de ster (aflevering 185)

Geïnspireerd door de hit K-Drama, My Love from the Star, nu My Love from a Running Star, gaan de leden terug naar de tijd van de jaren 1600 terwijl ze proberen de missie van het vinden van de jade haarspeld te winnen. Ze gaan naar het volgende tijdperk tijdens de periode van verlichting, waarbij Haha de rol van Do Min Joon op zich neemt, en aan boord gaan van de UFO naast Cheon Song Yi, die Jae Suk is, de rest van de leden die hun rol niet kennen, en een van hen is de absolute schurk.

13. Draai de tijd terug (aflevering 196)

De leden wordt gevraagd of ze ervoor zouden kiezen om terug in de tijd te gaan door een pil te slikken. Ze recreëren drie afleveringen waarnaar ze terug zouden willen komen, maar elke keer dat ze de pil nemen, zouden ze de aflevering opnieuw maken met een andere aanwijzing. Ze recreëren afleveringen zoals de Yoomes Bond-aflevering, Lupine vs. Sherlock Holmes-aflevering en de Superpowers-aflevering. Elke keer dat ze tijdens een aflevering verliezen, wordt de leden gevraagd een groter naamplaatje te dragen totdat ze de uiteindelijke winnaar hebben bereikt.

14. Wenselijke Lee Kwang Soo (Aflevering 247)

De rest van de leden brengt een verrassingsbezoek aan het nieuwe appartement van Kwang Soo zonder zijn medeweten, terwijl de leden arriveren terwijl hij zijn tanden poetst. De leden gedragen zich vreemd omdat ze verschillende missies moeten voltooien en Kwang Soo tot het einde van de shoot voor de gek moeten houden door hem alle missies te laten winnen zonder zijn medeweten.

15. Running Man Unaniem Race (Aflevering 267)

De Running Man-leden krijgen de kans om een ​​dag comfortabel in een studio door te brengen, maar sinds het begin van de aflevering worden hun telepathie en teamwerk op de proef gesteld door middel van een reeks besluitvorming die unaniem tot een einde moet komen. Wacht op het tranentrekkende en hartverwarmende einde dat je zal applaudisseren voor hun teamwerk dat is opgebouwd uit jarenlang samenzijn.

16. De doolhofloper (aflevering 270)

Deze aflevering gaat over Kwang Soo's poging om wraak te nemen op de verborgen camera in aflevering 247. Hij heeft zijn meest ambitieuze project en race-to-date ontworpen: een race in een enorm doolhof dat hij zelf heeft ontworpen. Omdat de race eerlijk zou moeten blijven, heeft het personeel aanwijzingen verspreid en mechanismen gegeven voor de leden om te winnen van Kwang Soo, terwijl Kwang Soo alle leden in de laatste kamer moet vangen om hem te laten winnen.

17. Zombie-virus (aflevering 277)

In een andere aflevering van zombies, maar nu op grotere schaal en met een groter risico, worden de leden door de overheid ingezet als special forces-agenten. Ze hebben allemaal de taak om te infiltreren in de onderzoeksfaciliteit, die besmet is met het zombievirus, terwijl ze de hoofdonderzoeker en de overgebleven overlevenden redden. Ze moeten ook het meisje vinden dat immuun is voor het zombievirus en tegelijkertijd voorkomen dat ze besmet raken.

18. Geheugenjacht (aflevering 324)

Waarschijnlijk een van de meest pijnlijke en moeilijkst om afleveringen te kijken, aflevering 324 is nog steeds een must voor iedereen die van Running Man heeft gehouden en ervan houdt. De leden moeten zonder dat hij het merkt spullen uit Gary's studio stelen om een ​​enorme boete te vermijden, en ze sturen hem weg terwijl ze geschenken van dankbaarheid en afscheid achterlaten, naast oprechte berichten en brieven.

19. Song Ji Hyo's Week (Aflevering 333)

Alle leden hebben een zeer productieve en leuke week gehad, maar de week van Ji Hyo heeft zeker een snaar geraakt nu de leden naar Pyeongchang reizen en samen tijd doorbrengen. De aflevering heeft ook een legendarische scène, Thank You, I Love You, and I'm Sorry, die prachtige woorden tegen elkaar uitwisselt. Ze eindigen de aflevering met een verfrissende en huiveringwekkende duik in de ijswatervijver.

20. Gary's Week (Aflevering 336)

Net toen de leden dachten dat de ledenweek in Running Man voorbij was, brak Gary's week aan zonder dat ze het wisten! De verschillende leden blijven de missies voltooien zonder de vroege kennis van Gary die meedoet aan de race, terwijl ze tegen elkaar vechten terwijl ze hun eigen kostuums dragen. Om te winnen, moeten de leden voorkomen dat de gastheer van deze week wint om straf te voorkomen en de andere leden te verslaan.