Nieuws

'Lookism'-webtoonkunstenaar Park Tae Joon test positief op COVID19

www.munhwa.com

Met de recente toename van het aantal geïnfecteerde patiënten van het coronavirus in Korea, is er ook een toenemend aantal geïnfecteerde personen in de entertainmentindustrie.

Eerder,acteur Kim Won Hae positief getest op het virusevenals een bijrol Seo Sung Jong . Nu, een webtoonkunstenaar en tv-persoonlijkheid, Park Tae Joon positief heeft getest.

Volgens zijn bureau SidusHQ , ' Park Tae Joon is positief getest op COVID19. We weten echter niet waar en wanneer hij het virus heeft opgelopen.'

Er werd onthuld dat Park Tae Joon onlangs niet actief was geweest in uitzendingen. Daarom kwam hij niet in nauw contact met medewerkers en reisde hij ook niet naar het bedrijfsgebouw.

Park Tae Joon heeft zijn naam bekend gemaakt door de tv-komedie' Uljjang Sidae ' ( letterlijke vertaling: Het tijdperk van de knapperds ). Daarna veranderde hij zijn carrièrepad naar een webtoonkunstenaar en werkt momenteel aan de serie met de titel ' lookisme '.

Ondertussen, velenKoreaanse burgers geven de Koreaanse kerken de schuldvoor deze plotselinge stijging van het aantal geïnfecteerde patiënten met het coronavirus. Er zijn een groot aantal uitbraken geweest in de Love First Church, een kerk die wordt beheerd door pastoor Park Kwang Hoon. Sinds kort,hun kerk hield een massale betogingondanks het overheidsverbod op collectieve bijeenkomsten.