Nieuws

LOONA's HeeJin, JinSoul, Kim Lip en Yves brengen album 'Not Friends Special Edition' uit

LONAzal een uitbrengen 'Geen Vrienden Speciale Editie' album, welke leden?HeeJin,JinSoul,Kim Lip, enYvesnam deel via de 'MAXIS Door Ryan Jhun Pt. 2' muziekproject.

Het album 'Not Friends Special Edition' bevat vier verschillende versies van individuele fotoboeken van leden HeeJin, JinSoul, Kim Lip en Yves. Daarnaast bevat het veertig willekeurig verspreide polaroids van de LOONA-leden en, als je geluk hebt, een van de dertig gouden tickets. Met dit gouden ticket kunnen fans een door de LOONA-leden gesigneerde poster ontvangen. 'Geen vrienden' , eerder uitgebracht in september van dit jaar, is een popnummer geproduceerd door Ryan S. Jhun , en bevat de unieke muzikale kleuren van de LOONA-leden. Velen kijken uit naar de nieuwe toevoegingen die zullen worden opgenomen in de tracklijst van het album 'Not Friends Special Edition'.

De pre-orders voor de speciale editie van het album gaan vandaag, 22 oktober KST, open en zullen officieel online en offline worden uitgebracht op 27 oktober om 12.00 uur KST.