Nieuws

Gelukkig voor fans van K-drama, de lijst met Koreaanse inhoud die dit jaar naar Netflix komt

www.wikitree.co.kr

Met de toenemende belangstelling voor Koreaanse inhoud, zoals Koreaanse films en drama, heeft Netflix zwaar geïnvesteerd in deze inhoud. Van ' Inktvisspel ' tot ' Mijn naam ' en ' Hel gebonden ' tot ' stille zee ,' Netflix staat vol met uitstekende Koreaanse drama's.

Zelfs dit jaar heeft Netflix dit jaar enkele van de beste Koreaanse inhoud uitgebracht, zoals ' We zijn allemaal dood ,'' jeugdrecht ,'' Liefs en lijnen, ' en meer. Gelukkig voor fans van K-drama komt er meer Koreaanse content op Netflix.

Dit zijn de aankomende Koreaanse drama's en films voor 2022.

1. Seoel sfeer

'Seoul Vibe' is een auto-achtervolgingsactie blockbuster die de actie bevat van het Supreme Team in Sanggye-dong, dat een VIP-slushfondsonderzoek startte op de dag van de openingsceremonie van de '1988 Seoul Olympics'.

Acteur Yoo Ah In uit 'Hellbound' neemt de rol aan van Dong Wook, een zwerver die leiding geeft aan de Sanggye-dong-crew, en Ga Kyung Pyo speelt Woo Sam, een DJ van de Sanggye-dong crew. Andere acteurs zijn onder meer: Lee Kyu Hyung , Jung Woong In , Kim Sung Kyun , en Moon So Ri .

twee. Het geluid van magie

'Sound of Magic' is een drama gebaseerd op een gelijknamige webtoon die in 2010 in series is verschenen door webtoonschrijver Ha Il Kwon. Het is een menselijk drama over de ontmoeting tussen een meisje, Yoon Ah Yi, dat te vroeg volwassen werd, en Ri Eul, een goochelaar die ook na het volwassen worden kind wil blijven. Acteur Ji Chang Wook werd gecast voor de rol van Ri Eul, en Choi Sung Eun werd gecast voor de rol van Yoon Ah Yi.

3. Suriname

'Suriname' is het verhaal van een burgerzakenman die geen andere keuze heeft dan mee te werken aan de geheime operatie van de Nationale Inlichtingendienst om de Koreaanse drugsbaron te arresteren die de controle over Suriname, een Zuid-Amerikaans land, overnam.

Het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en wordt geregisseerd door regisseur Yoon Jong Bin, die de films 'War Against Crime: Age of Bad Guys', 'Kundo: Age of Rebellion' en 'The Duke' regisseerde. Ha Jung Woo , Hwang Jung Min , Park Hae Soo uit 'Inktvisspel' Jo Woo Jin , en Yoo Yeon Seok .

Vier. 20e eeuws meisje

De film '20th Century Girl' vertelt de bitterzoete eerste liefde van een tienermeisje. In 1999, aan het einde van de 20e eeuw, werd een 17-jarig meisje, Bora (gespeeld door Kim Yoo Jungo ), die vriendschap boven liefde stelde, een pijnlijke maar opwindende eerste liefde onderging, en wat er gebeurde rond het nieuws van die liefde die terugkwam in de 21e eeuw.

5. Hertrouwen en verlangens

'Remarriage & Desires' is een realistische satire die de verlangens verbeeldt van degenen die ervan dromen om door middel van huwelijk of hertrouwen de high society te betreden.

Actrice Kim Hee Zon. Toneelstukken Seo Hye Seung , die als huisvrouw uit de middenklasse in Gangnam woont en alles in een oogwenk verliest, terwijl Lee Hyun Woo k neemt de rol aan van Lee Hyeong Joo , de voorzitter van een zelfgemaakte onderneming.

6. Leren

'Yacha' is een spionage-actiefilm die een adembenemende strijd uitbeeldt tussen een zwart team dat de leiding heeft over geheime operaties van de NOS onder leiding van 'Yacha', een speciale inspectie-aanklager, en agenten van verschillende inlichtingendiensten. De cast bestaat uit Seol Kyung Gu, Park Hae Soo, Yang Dong Geun, enz.

7. Zwarte ridder

'Black Knight' speelt zich af in het jaar 2071, wanneer het door extreme luchtvervuiling onmogelijk is om zonder zuurstofademhalingsapparatuur te leven. Hier wordt gemeld dat de legendarische bezorger '5-8' met ongewone vechtvaardigheden 'Sawol' ontmoet, een vluchteling die ervan droomt bezorger te worden, de enige hoop voor vluchtelingen. Acteurs Kim Woo Bin en Esom hebben hun optredens in dit nieuwe drama bevestigd.

In welke van deze aankomende Netflix-Koreaanse content ben je het meest geïnteresseerd?