Nieuws

Ma Dong Suk x Seohyun's kaskraker 'Holy Night: Demon Hunters' begint met filmen

De aankomende nieuwe blockbuster fantasy/actiefilm ' Heilige Nacht: Demonenjagers ' is begonnen met filmen na bevestiging van de hoofdcast, bestaande uitMa Dong Suk, Meiden generatie 'sSeohyun, Lee David , Kyung Soo Jin , Jung Ji So | , en meer.

Geregisseerd door Lim Dae Hee Gratis mp3-download en gezamenlijk geproduceerd door Ma Dong Suk en zijn bedrijf Big Punch-foto's , 'Holy Night: Demon Hunters' vertelt het verhaal van een vreemd team demonenjagers, bekend als 'Holy Night'. De nachtploeg, geleid door de felle Ba Woo (Ma Dong Suk) die demonen met zijn blote handen aanhoudt, wordt geconfronteerd met een mysterieuze organisatie die demonen aanbidt.

Seohyun van Girls' Generation neemt de rol op zich van een exorcist genaamd Sharon , terwijl acteur Lee David de rol van supporter speelt, Kim-goon . Kyung Soo Jin en Jung Ji Dus nemen de rol van zussen op zich - een oudere zus die therapeut is, en een jongere zus die bezeten is door demonen.

Vind je het uitgangspunt van 'Holy Night: Demon Hunters' tot nu toe interessant? Het filmen begon officieel op 28 juni, de releasedatum van de productie is momenteel niet bevestigd.