Blogs

Maak je K-Pop-collectie compleet met Neokyo!

K-Pop-verzamelobjecten zijn de trots en vreugde van elke K-Pop-fan. Van albums tot kleding, fans over de hele wereld haasten zich om de merchandise en verzamelobjecten van hun favoriete groep en idool te kopen. Maar zoals de meeste K-Pop-fans weten, is het altijd bijna onmogelijk geweest om exclusieve items in superbeperkte edities te bemachtigen die speciaal zijn voor Japan... tot nu toe! Neokyo is gekomen om de dag te redden.

Gevestigd in Fukuoka, Japan, Neokyo is de oplossing voor al uw buitenlandse verzamelproblemen. Neokyo is een online tussenpersoon die u helpt bij het kopen van exclusieve artikelen voor Japan. Zodra u uw gewenste artikelen heeft gevonden, hoeft u alleen maar een aankoopverzoek in te dienen en Neokyo zorgt voor de rest! Leun achterover en ontspan terwijl Neokyo koopt uw ​​artikelen namens u, slaat ze op en stuurt ze naar u wanneer u klaar bent. Neokyo biedt ook geassisteerde aankopen aan voor artikelen die u niet zelf kunt kopen vanwege internationale beperkingen! Nu zijn K-Pop-merchandise, Japanse snacks, retro-gaming, anime-artikelen en beeldjes slechts een paar klikken verwijderd!

Neokyo biedt internationale verzending en gratis opslag van artikelen tot 45 dagen. Dit maakt het voor fans mogelijk om items van verschillende leveranciers en winkels te verzamelen en ze samen te voegen tot één pakket - perfect om de internationale verzendkosten betaalbaar te houden. Neokyo neemt het op zich om uw goederen opnieuw in te pakken en klaar te maken voor internationale verzending, dus u heeft er geen omkijken naar!

Nu hoef je niet meer het internet af te speuren naar exclusieve goederen uit Japan! Gloednieuwe cd's kunnen worden gekocht bij: Toren Records en HMV, en tweedehands goederen kunnen worden verkregen via Aankoop en Yahoo Veiling Surugaya . Eindelijk kun je vandaag je verzameling compleet maken met de hulp van Neokyo !

Bekijk deze handige Neokyo-links voor meer informatie over hoe u die holografische fotokaart van uw dromen kunt bemachtigen!

Veel plezier met verzamelen!

    [Disclosure: dit artikel wordt gesponsord door Neokyo.]