Nieuws

Maak kennis met de cast van Netflix' nieuwste meest spraakmakende serie, 'All of Us Are Dead'

De langverwachte zombie-apocalyps-webtoon-gebaseerde serie ' We zijn allemaal dood ' is meteen de meest spraakmakende over de hele wereld geworden. De nieuwste 12 afleveringen van een uur van Netflix hebben de aandacht van de kijkers getrokken met fantastisch acteerwerk, intense stunts en ongelooflijke cinematografie. Terwijl de serie lovende kritieken blijft ontvangen en twee dagen op rij het meest bekeken Netflix-tv-programma is, is het tijd om meer te weten te komen over de edelstenen die achter het drama zitten: de acteurs, die je aan de rand van je leven hebben laten hangen. stoel.

[ Waarschuwing: dit artikel bevat kleine spoilers ]


Yoon Chan-jong net zo Lee Cheong-san


Yoon Chan-young speelt het personage van Cheong-san: een leerling van klas 2-5 die bereid is alles op het spel te zetten voor zijn vrienden en stiekem verliefd is op zijn jeugdvriend On-jo. Yoon Chan-young begon zijn carrière als kindacteur in 2013, en slechts een jaar na zijn debuut sleepte hij al 'Best Young Actor' in de wacht bij de 'APAN Star Awards' en 'MBC Drama Awards' met het drama ' Mama '. Voordat hij zich bij de cast van 'All of Us Are Dead' voegde, speelde hij in SBS de drama's Vind je Brahms leuk? (2020)', ' Niemand weet het (2020),' en ' Dokter John (2019),' als zijn meest recente werken. De 20-jarige acteur studeerde af aan de Hanyang University en vervolgt nu zijn weg als opkomend acteur onder Sneeuwbal-entertainment . Volg hem op Instagram hier .

Park Ji-hoo net zo Nam On-jo

Park Ji-hoo die het personage van On-jo speelt - leerling uit klas 2-5 wiens vader brandweerman is en verliefd is op Soo-hyeok - gaf haar carrière een kickstart met een korte film ' Thuis zonder mij ' in 2016, twee jaar na haar debuut, speelde Ji-hoo haar allereerste hoofdrol in indiesensatie' Huis van Kolibrie ,' waarin ze erkenning begon te krijgen voor haar prestaties en 7 'Beste nieuwe actrice'-award in de wacht sleepte. De 18-jarige actrice gaat ook de hoofdrol spelen in een aankomende rampenthrillerfilm' Concrete utopie ,' die binnenkort zal worden uitgebracht. Volg haar op Instagram hier .

Cho Yi-hyun net zo Choi Nam-ra

Cho Yi-hyun, die de rol van Nam-ra speelt - de voorzitter van de juniorklasse en de beste leerling van haar groep - begon haar acteercarrière in 2017 met ' Heksenhof ' als haar debuutdrama. De 22-jarige actrice speelde ook in het hitdrama' Ziekenhuis afspeellijst .' Yi-hyun nam haar eerste prijs mee naar huis samen met haar leidende man WEi 's Kim Yo Han 'Beste Koppel Award' bij de 'KBS Drama Awards' met de populaire dramaserie ' School 2021 .' Yi-hyun sloot zich aan JYP-entertainment in 2018 en is nu onder artiesten bedrijf , een bureau met acteurs waaronder de ' Inktvisspel ' ster Lee Jung Jae . Volg haar op Instagram hier .

Park Solomon net zo Lee Soo-hyuk / Bare-su

Park Solomon, die het personage van Soo-hyuk speelt - een student-atleet die een voormalige schoolpestkop is en te verlegen is om zijn gevoelens voor hun klaspresident, Nam-ra, te uiten - ook bekend om zijn bijnaam 'Lomon', begon zijn acteercarrière in 2016 met ' Horrorverhalen III ,' maar verscheen al in verschillende series als kindacteur waaronder ' Bruid van de Eeuw ' in 2014. De 22-jarige acteur werkt momenteel onder North Star HQ en is vooral bekend van zijn hoofdrol in de televisieserie 2017' Zoete wraak .' Volg hem op Instagram hier .

Yoo In-soo net zo Yoon Gwi-nam

Yoo In-soo die als Gwi-nam speelde in de serie - een van de pestkoppen van de school - verscheen voor het eerst in een dramaserie in ' Strong Woman Do Bong-Soon ' in 2017. Voordat hij bij de cast van 'All of Us Are Dead' kwam, speelde de 23-jarige acteur in verschillende series, waaronder ' Op afstand is de lente groen ' en ' Vreemdeling 2 ' als zijn meest recente dramaserie. Volg hem op Instagram hier .

Lee You-mi net zo Lee Na-yeon

Lee You-mi die de rol van Na-yeon speelt - een studente die veel klaagt en veel aan haar eigen veiligheid denkt, maar niet zoveel helpt - begon haar acteercarrière in 2010 met de televisieserie ' Toekomstige jongen ,' en speelde ook in tal van drama's, haar meest recente films zijn ' Gijzelaar: vermiste beroemdheid ' en ' Jongvolwassenen zijn belangrijk ,' waarvoor ze 'Beste nieuwe actrice' won bij de 'Korean Film Writers Association Awards' en 'Buil Film Awards'. De 27-jarige actrice verwierf bekendheid door haar rol in de hitwebserie 2021' Inktvisspel ' als Ji-yeong (Speler 240). Volg haar op Instagram hier .


Son Sang-yeon net zo Jang Woo-jin

Zoon Sang-yeon die het personage van Woo-jin speelt - de beste vriend van Dae-su - maakte in 2016 zijn acteerdebuut met ' Maknae Show 7 ,' en begon toen te verschijnen in verschillende films, web- en televisieseries, waaronder ' Dr. Romantisch 2 ' en ' Niveau omhoog .' De 19-jarige opkomende acteur heeft zich met de tv-serie ' Racket Boys ' uitgezonden in 2021, waarvoor hij zijn allereerste 'Best New Actor'-prijs won bij de 'SBS Drama Awards'. Volg hem op Instagram hier .

Een Seung-gyun net zo Oh Joon-yeong

Een Seung-gyun die de rol van Joon-yeong speelt - de beste 2 studenten in hun batch - maakte zijn acteerdebuut in de televisieserie van 2016 ' meineed van Salomo .' De 28-jarige acteur is ook te zien geweest in series als ' School 2017 ,'' wandelen ,' en is vooral bekend door de hoofdrol in ' Nog steeds 17 .' Volg hem op Instagram hier .


Ham Sung-min net zo Han Gyeong Su

Ham Sung-min, die de rol van Gyeong-su speelt - de beste vriend van Cheong-san - begon zijn acteercarrière in de dramaserie 'Confession' uit 2014, de 23-jarige professionele acteur speelde in verschillende shows, waaronder ' Een melodie om nooit te vergeten ,'' Dokter John ,'' Kobold ,'' Tunnel ,' en ' Zoete wraak ,' waarvoor hij erkenning kreeg voordat hij de hoofdrol speelde als een van de cast in 'All of Us Are Dead'. Volg hem op Instagram hier .

Lim Jae-hyuk net zo Yang Dae-su

Lim Jae-hyuk, die de rol van Dae-su speelt - een student die dol is op zingen en eten - maakte zijn acteerdebuut in het drama 'Alice' uit 2020. De 27-jarige rookie-acteur markeerde zijn tweede dramaserie met 'All of Us Are Dead', waarmee hij meer bekendheid kreeg als acteur. Volg hem op Instagram hier .


Ha Seung-ri net zo Jang Ha Ri

Ha Seung-ri die de rol van Ha-ri speelt - een senior boogschutter die op een missie gaat om haar jongere broer, Woo-jin te redden - gaf een kickstart aan haar acteercarrière in de film uit 2002 ' Brandend ' als kindactrice. De 27-jarige Zuid-Koreaanse professionele actrice speelde al in tal van films, series en films, waaronder ' De koning: eeuwige monarch ,'' Zoek: WWW ,'' Morgen weer zonnig ,' en ' School 2017 .' Volg haar op Instagram hier .


Lee Eun-saem net zo Park Mi Jin

Lee Eun-saem die het personage van Mi-jin speelt - een mondige senior die een hekel heeft aan examens - maakte haar acteerdebuut in de KBS-dramaserie 2017 ' Landschap in mijn hart .' De 22-jarige actrice vestigde zich in de acteerwereld en kreeg bekendheid door haar rol in ' De rode mouw ,'' Zwarte Hond ,' De fout is niet van jou ,' en meer. Volg haar op Instagram hier .


Jin Ho-eun net zo Jung Min-jae

Jin Ho-eun, die de rol van Min-jae speelt - een junior boogschutter - maakte zijn acteerdebuut in de zombieserie 'All of Us Are Dead' uit 2022. Volg hem op Instagram hier .


Yang Han-yeol net zo Yoo Jun-seong
Yang Han-yeol die de rol van Jun-seong speelt - een student die vast kwam te zitten in de badkamer met Mi-jin - begon zijn acteercarrière in de serie 2011 ' De grootste liefde ' als bijrol. De 19-jarige acteur speelde in verschillende films, variétéshows en series, waaronder ' Zij was mooi ,'' Prachtige wereld ,' en ' Afgrond .' Volg hem op Instagram hier .

Kim Jin-jong
net zo Kim Ji-min

Kim Jin-yeong die het personage van Ji-min speelt - een onderdeel van het schoolkoor - begon haar acteercarrière in de MBC-dramaserie uit 2013 ' De klas van de koningin .' De 22-jarige actrice speelde ook al in films' Madonna ,'' Gelukssleutel ,'' Donkere misdaadfiguur ,' en ' Onschuldige getuige .' Volg haar op Instagram hier .

Kim Bo-yoon net zo Seo Hyo-ryung

Kim Bo-yoon die de rol van Hyo-ryung speelt - de goede vriend van Ji-min - maakte haar acteerdebuut in de film uit 2013 ' Geluk te koop .' De 21-jarige actrice speelde ook in films en dramaseries, waaronder ' Goede casting ,'' op achttien ,'' Meneer Sunshine ,' en meer. Volg haar op Instagram hier .


Jeong Yi-seo net zo Kim Hyeon-ju

Jeong Yi-seo, die het personage speelt van Hyeon-ju - een pestkop op school wiens nieuwsgierigheid haar verandert in de patiënt nul van de schooluitbraak - gaf haar acteercarrière een kickstart in de film uit 2014 ' Kundo: Age of the Rampant .' De 28-jarige actrice speelde ook in dramaseries zoals 'Verhaal van de negenstaartige' ,'' De mijne ,' en ' Sneeuwklokje .' Volg haar op Instagram hier .Oh Hye-soo net zo Min Eun-ji

Oh Hye-soo, die de rol van Eun-ji speelt - een student die gepest wordt - beschouwt 'All of Us Are Dead' als haar allereerste dramaserie. Volg haar op Instagram hier .

Ahn Ji-ho net zo Kim Cheol-su

Ahn Ji-ho die de rol van Cheol-su speelt - een andere student die gepest wordt - begon zijn acteercarrière in de webserie van 2014 ' Tekening, Lente .' De 18-jarige opkomende acteur speelde ook in televisieseries' Niemand weet het ,' waarvoor hij 'Beste jonge acteur' won bij de 'SBS Drama Awards'. Volg hem op Instagram hier .


Lee Sang-hee net zo Park Sun-hwa

Lee Sang-hee die de rol van Sun-hwa vertolkt - de zorgzame lerares Engels - is een gevestigde actrice en speelde in tal van drama's en series, waaronder ' Ons liefdesverhaal ,'' Kinderen van de 20e eeuw ,' en ' Een lentenacht ,' van waaruit ze bekendheid kreeg. Volg haar op Instagram hier .