Nieuws

'The guy with the pink mic', trending als niet-fans, stond ook versteld van de engelachtige stem en visuals van BTS Jin op 'MTV Unplugged'

(BTS Jin verbaasde fans en niet-fans met zijn optredens op MTV Unplugged)


Op 24 februari 2021,BTSmaakten hun langverwachte verschijning op MTV losgekoppeld . MTV Unplugged is een gerenommeerd muziekprogramma uitgezonden door MTV, met liveshows in akoestisch muziekformaat. BTS speelde verschillende nummers van hun laatste album, ' ZIJN, ' inclusief Telepathie , Blauw grijs , Het leven gaat voort , en Dynamiet . Ze maakten ook een cover van Coldplay het lied Je herstellen .


BTS presteerde erg goed, waardoor fans ervan genoten en blij waren om naar hen te kijken. EnJinopnieuw verbaasde fans met zijn uitstekende zangkwaliteiten en visuals.

(Afbeeldingsbron: hier )

In het bijzonder voor het nummer 'Fix You', Jin heeft het nummer in zijn playlist opgenomen sinds lang geleden. Fans zijn verheugd te horen dat hij nu een van zijn favoriete nummers kan spelen. Dit is MTV's recensie op het stembereik van Jin: Hij gleed behendig van lagere harmonie├źn naar zijn hese falsetstem met een kenmerkende glimlach. Coldplay mag trots zijn op deze jongens.Jin kan de gevoelens en emoties van het nummer altijd perfect overbrengen via zijn stem. Terwijl hij het stuk zingt ' En ik zal proberen je te repareren, ' hij brengt troost aan iedereen die een moeilijke tijd doormaakt.

Sterker nog, zelfs niet-fans konden de zijne niet weerstaanengelachtige zilveren stemen superieure beelden. Ze vroegen naar de man met de roze microfoon, niemand minder dan Jin en maakten de woorden ' de man met de roze microfoon ' en ' Seok Jin ' trending op Twitter. Jin trok de aandacht van niet-fans en maakte van hen een nieuw LEGER.

Niet alleen op Twitter, de reacties op YouTube en theqoo zijn ook gevuld met verhalen over de schoonheid van Jin's stem en visuals.Iedereen werd van nature verliefd op Jin. Hij stal harten met zijn zang en visuals. Welkom bij de nieuwe ARMY's. Het begint met ' wie is de man met de roze microfoon, ' en dan besef je dat er geen weg meer terug is!