Nieuws

Een man van in de twintig gearresteerd omdat hij op een vrouw urineerde terwijl hij op een roltrap in de metro zat

AKPOPHEF n.nieuws.naver.com

Een man volgt een jonge vrouw vlak achter een roltrap bij een metrostation.

Deze man urineerde vervolgens op de vrouw voordat hij werd gearresteerd voor obscene acties. Het incident vond plaats om 22.30 uur toen een man van achter in de twintig een vrouw volgde en op haar urineerde.

Het slachtoffer greep de man die probeerde te vluchten en sleepte hem naar het bureau van het station om hem te laten arresteren. Tijdens het proces raakten de twee personen verwikkeld in een fysiek gevecht. Gelukkig kon het slachtoffer hulp inroepen en kon de dader worden gepakt.

Volgens het slachtoffer voelde ze een warm gevoel op haar rug en hoorde ze plassen toen ze achterom keek en de man op haar urineerde. Toen ze protesteerde, verontschuldigde de man zich alleen en probeerde te vluchten. De vrouw beweert dat ze getraumatiseerd was door de gebeurtenis en elke keer dat ze de roltrap van de metro afgaat, angstig is.

Tijdens het politieonderzoek kwam naar voren dat de man dronken was tijdens het plegen van zo'n bizarre misdaad. De politie verklaarde dat ze de man zullen oproepen voor verder onderzoek en zullen overwegen of de beschuldiging van aanranding van de eerbaarheid zal worden toegepast.