Blogs

Mannelijke idolen die rokjes kunnen rocken

Naast geweldige muzikale artiesten staan ​​K-Pop-sterren bekend om hun opvallende mode. Idols tonen hun individualiteit door te experimenteren met nieuwe looks. Sommigen hebben zelfs bewezen dat mode gender overstijgt met gender-swaptrends en androgyne looks. Bekijk de onderstaande lijst om enkele mannelijke K-Pop-idolen te zien die gendernormen hebben uitgedaagd door absoluut rockende rokken te maken!

BIGBANG's G-Dragon

G-Dragon is de koning van de mode, niet alleen in K-Pop, maar ook in de mode-industrie over de hele wereld. Het is geen verrassing dat hij een van de eerste mannelijke idolen was die rokken in zijn garderobe opnam!

DE BOYZ'Sangyeon

Voor het julinummer van HARPER's BAZAAR droeg Sangyeon van THE BOYZ een stijlvolle rok van Burberry. Fans waren extatisch om hem met zijn mode uit de doos te zien stappen!


MORGEN X SAMEN

TOMORROW X TOGETHER heeft meerdere keren met rokken geëxperimenteerd. Huening Kai wiegde een rok bij de Golden Disc Awards 2020, Soobin trok een semi-rok uit voor Can't You See Me en Yeonjun verblufte in een witte jurk voor de The Chaos Chapter: FREEZE conceptfoto's!


ATEEZ's Hongjoong

Hongjoong is niet alleen de leider van ATEEZ - hij is een leider in de mode-industrie. Tijdens het INCEPTION- en THANXX-tijdperk van ATEEZ rockt hij rokken en semi-rokken en vroeg hij zelfs zijn stylist om meer rokken in zijn garderobe op te nemen!

ACE

A.C.E staat erom bekend niet bang te zijn om buiten de gebaande paden te treden als het op hun mode aankomt. Voor deze teaserfoto's kleedde de groep zich in rokken, korsetten en zelfs bloemen!

SHINee

Deze lijst zou niet compleet zijn zonder SHINee's Key en Taemin - twee mode-iconen in de branche die de gendernormen hebben doorbroken. Het duo heeft rokken gedragen voor meerdere fotoshoots en optredens.


Ren . van NU'EST

In 2016 droeg Ren van NU'EST rokken en jurken voor VIP Shop, een in China gevestigd online winkelcentrum. Hij omarmde de look volledig en beweerde zelfs dat hij als man rokken en jurken kan dragen zoals hij wil!


NCT

NCT is een van de weinige mannengroepen die all-in is gegaan voor rokken! De leden zijn gespot met rokjes in muziekvideo's, optredens, conceptfoto's en zelfs prijsuitreikingen!

GOT7

GOT7 is een andere groep die niet bang is om rokken te dragen. De leden zijn gezien terwijl ze rokken dragen en talloze verbluffende looks trekken tijdens hun fotoshoots!

Jo Kwon

Jo Kwon heeft met vertrouwen een genderloos imago omarmd en stelt dat zijn uiterlijk zijn wapen is geworden. Zijn zelfvertrouwen straalt zeker door zijn mode!

BTS

De leden van BTS aarzelen niet als het gaat om het dragen van rokken! Ze hebben rokken gedragen voor fotoshoots, muziekvideo's en ook op straat als vrijetijdskleding! Meest recent charmeerde Jimin fans met zijn rok op de Butter-conceptfoto's.

EXO

De EXO-leden staan ​​bekend als fashion-forward. Ze worden vaak uitgenodigd voor modeshows en hebben een ongelooflijke smaak als het op mode aankomt. De leden hebben rokjes gedragen voor diverse fotoshoots in topmodebladen!