Nieuws

Mannelijke YouTuber in travestie als vrouw wordt aangevallen door een man tijdens live-uitzending met meer dan 10.000 kijkers die getuige zijn van de scène

AKPOPHEF

De politie onderzoekt een zaak waarbij een YouTuber , bekend van het doen van uitzendingen terwijl hij verkleed als vrouw was, werd tijdens zijn live-uitzending aangevallen met meer dan 10.000 kijkers die getuige waren van het tafereel.

Op 23 mei KST werd onthuld dat het politiebureau van Goyang in de provincie Gyeonggi op zoek is naar een man van in de veertig, 'EEN' , op beschuldiging van mishandeling van een YouTuber. De YouTuber staat bekend als een jonge man die zich in zijn inhoud als een vrouw verkleedt, en er werd gemeld dat 'A' het appartement van de YouTuber binnenging voordat hij hem aanviel. Zodra ze een melding kregen arriveerde de politie, maar 'A' was toen al gevlucht.

Naar verluidt verkleedde de YouTuber zich en deed zich voor als vrouw tijdens het chatten met 'A' op een chat-app. De YouTuber nodigde vervolgens 'A' uit bij hem thuis en deed alsof hij via de app illegale prostitutie aanbood. Toen hij erachter kwam dat de YouTuber eigenlijk een man was, pleegde 'A' de misdaad uit woede. Bovendien werd deze aanval online uitgezonden via de live-uitzending van de YouTuber, waar meer dan 10.000 kijkers getuige waren van de aanval toen de YouTuber werd aangevallen.

De politie is van plan de details van het incident te onderzoeken zodra 'A' is gearresteerd.