Drama's

MBC veroordeelt SBS nadat SBS abrupt een dramaserie plant met in de hoofdrol dezelfde actrice als een MBC-serie in een aankomend tijdslot

MBC heeft uitgesproken kritiek op SBS nadat de laatste abrupt verschillende planningswijzigingen aankondigde voor zijn aankomende dramaserie.

Eerder deze week maakte SBS abrupt bekend dat de dramaserie ' Vanaf vandaag zijn wij... ' (werktitel) zou het tijdslot van ma-dins-avonddrama overnemen dat begint in mei, na het einde van ' Zakelijk voorstel '. 'From Today, We Are...' is een Koreaanse remake van de populaire Amerikaanse serie ' Jane de Maagd ', en sterrenLim Soo Hyang, Gezongen Hoon , en meer.

Het probleem hier is echter dat een MBC-dramaserie met de titel ' Dokter Advocaat ', met in de hoofdrol Dus Ji Sub , Lim Soo Hyang, en Shin Sung Rok , is ook gepland om binnenkort te worden uitgezonden als een Fri-Sat-serie, die op 27 mei in première gaat. Als gevolg hiervan lijkt het erop dat actrice Lim Soo Hyang op maandag en dinsdag in een SBS-serie zal verschijnen, en in een MBC-serie op vrijdag en zaterdagen.

Oorspronkelijk drama' Weer Mijn Leven ' met in de hoofdrol Lee Jun Ki was gepland om te beginnen luchten op maandag en dinsdag na 'Business Proposal'. Een ander drama getiteld ' Het politiebureau naast de brandweerkazerne ' met in de hoofdrol Son Ho Joon , Kim Rae Won , en er werd verwacht dat er meer het Fri-Sat-tijdslot zouden overnemen na de momenteel uitgezonden serie, 'Through The Darkness'. Maar tijdens de productie van 'The Police Station' stierf een PD en de politie is begonnen met een onderzoek naar de oorzaak, waardoor alle productie tijdelijk werd stopgezet. Om de vertraging in te halen heeft SBS daarom besloten om 'Again My Life' te verplaatsen naar het vr-za-tijdslot. 'From Today, We Are...', oorspronkelijk gepland voor uitzending via een streamingplatform, werd in plaats daarvan plotseling verplaatst naar SBS's ma-di-tijdslot.

MBC reageerde met felle kritiek op bovenstaande veranderingen door te stellen: 'Sinds de eerste ontwikkelingsfasen zou 'Doctor Lawyer' vanaf mei in het tijdslot van vrijdag tot en met zaterdag worden uitgezonden. Hoewel het jammer is dat dergelijke planningsproblemen zijn ontstaan ​​door onvermijdelijke omstandigheden, is het nog steeds ongemanierd om een ​​serie met dezelfde actrice in te plannen als een andere serie van een concurrerende zender in hetzelfde tijdsbestek.'

MBC vervolg, 'Bovendien had de productie voor 'Doctor Lawyer' als gevolg van vertragingen in de planning van 'From Today, We Are...' ook verschillende planningsproblemen (omdat Lim Soo Hyang aan beide series tegelijk werkte). Toch werkte MBC respectvol samen met Lim Soo Hyang, aangezien 'Doctor Lawyer' een voorgefilmde serie was. Aan de andere kant deed SBS geen enkele poging om met MBC te communiceren en kwam eenzijdig tot zulke overhaaste beslissingen.'

Als de zaken doorgaan en actrice Lim Soo Hyang tegelijkertijd in een SBS-drama en een MBC-drama zal verschijnen, moet de actrice mogelijk promoties voor beide series tegelijk uitvoeren, wat ook tot mogelijke conflicten kan leiden.