Nieuws

McDonald's lanceert 'BTS Meal' in 50 landen als onderdeel van de doorlopende promotie van maaltijden voor beroemdheden in beperkte oplage

BTSis de nieuwste beroemdheidsnaam die hun eigen naam krijgt McDonald's combinatie.

Op 19 april EST kondigde McDonald's de aanstaande lancering aan van de 'BTS Meal' - bestaande uit een 10-delige Chicken McNugget-bestelling, een middelgrote bestelling van wereldberoemde Franse frietjes, een middelgrote cola en speciale dipsauzen van Sweet Chili en Cajun geïnspireerd door echte dipsauzen verkrijgbaar bij McDonald's-locaties in Zuid-Korea.

'De band heeft goede herinneringen aan McDonald's. We zijn enthousiast over deze samenwerking en kunnen niet wachten om de BTS Meal met de wereld te delen,' een vertegenwoordiger voor Grote hitmuziek commentaar in een officiële verklaring namens de groep.

De 'BTS Meal' zal officieel beschikbaar zijn vanaf 26 mei, en zal niet alleen de Verenigde Staten omvatten, maar zal uiteindelijk in mei en juni in 50 landen gelanceerd worden.

Ondertussen omvatten eerdere beroemdheden die betrokken waren bij soortgelijke promoties muzikanten Travis Scott en J Balvin .

Het volledige releaseschema van de 'BTS Meal' is hieronder te zien.