Nieuws

Medewerkers van McDonald's wereldwijd dragen Hangul-T-shirts voor BTS-campagne

nieuws.naver.com

nutsvoorzieningenBTSfans zullen in staat zijn om McDonald's werknemers over de hele wereld dragen uniformen met Koreaans (Hangul) erop.

Op 26 mei lanceert McDonald's de ' BTS-set ' in samenwerking met de wereldwijde K-Pop groep. De BTS-set is beperkt tot 49 landen op zes continenten en de campagne duurt ongeveer een maand.

Gedurende die tijd zullen de medewerkers ook uniformen dragen om dit evenement te promoten. De uniformen zullen het BTS-logo bevatten, samen met het McDonald's-logo, samen met de Koreaanse alfabetten die de acroniemen van BTS en McDonald's in het Koreaans beschrijven.

Het uniforme ontwerp is vrijgegeven door een fashion social media-account @HEILIGE via Twitter. De logo's en de Koreaanse medeklinkers met 'ㅂㅌㅅㄴㄷ' en 'ㅁㄷㄴㄷ' worden op de linkerborst gedrukt en de T-shirts worden in elke winkel afgeleverd.

Er is onthuld dat de 'BTS-set' bestaat uit het favoriete McDonald's-menu van elk lid, inclusief kipnuggets, friet, cola en 2 dipsauzen. Veel Koreaanse internetters hebben veel aandacht getrokken voor deze promotie omdat het nieuws is dat McDonald's-medewerkers over de hele wereld uniformen zullen dragen met Hangul.

Dit is de eerste keer dat McDonald's een beroemdheidsmenu introduceert in winkels over de hele wereld. De franchise heeft de speciale menu's wel geïntroduceerd in samenwerking met singer Travis Scott en Jay Balvin, maar het werd alleen verkocht in de Verenigde Staten.

Het menu 'BTS Set' zal vanaf de 26e beschikbaar zijn vanaf de Verenigde Staten, Canada, Oostenrijk en Brazilië. De conceptfoto's voor het evenement zijn al vrijgegeven, waardoor de verwachtingen van fans over de hele wereld toenemen.