Nieuws

Mediabericht: 'Iedereen heeft het over het optreden van BTS' Jimin's nummer 'Friends' in de 'Eternals' Marvel-film'

Sinds de bevestiging door Walt Disney Company Korea dat... Jimin van BTS Het zelfgeschreven, gecomponeerde en geproduceerde nummer 'Friends' zou inderdaad een van de soundtracks zijn voor de Marvel-film 'Eternals', televisiemedia hebben er non-stop over bericht. De mate waarin media, met name in Zuid-Korea, aandacht hebben besteed aan deze ontwikkeling is een duidelijke indicatie van de omvang van deze prestatie, niet alleen voor Jimin als artiest, maar ook voor de Zuid-Koreaanse muziekscene en het land als geheel. De diepte van de prestatie berust op het feit dat dit pas de tweede keer in de geschiedenis is dat een Koreaans nummer te zien is in een Hollywood-kaskraker. Jimin schrijft geschiedenis omdat hij zijn land ook op de kaart van grote filmproductiefranchises plaatst en daarom alle media-aandacht verdient. Met alle aandacht die het heeft gekregen, berichten grote nieuwszenders in Zuid-Korea hoe iedereen over deze ontwikkeling praat, en het nieuws heeft overal de krantenkoppen gehaald.

Op 31 oktober, Korean Channel YTN, een van de kanalen die dit nieuws herhaaldelijk in zijn uitzendingen heeft uitgezonden, verslag heeft gedaan van 'Friends', geschreven, gecomponeerd en geproduceerd door Jimin, en uitgevoerd door Jimin en Taehyung, en is opgenomen in de soundtracks in de OST van Marvel Studios-film 'Eternals, ' en daarbij nieuwskoppen maken.

Evenzo maakte OBS News, een ander Koreaans mediakanaal, hetzelfde bericht op 30 oktober, over BTS' Jimin's deelname aan de soundtrack voor Marvel's 'Eternals', aangezien zijn geschreven, gecomponeerde en geproduceerde nummer 'Friends' erin is opgenomen. De verslaggever benadrukt het feit dat Don Lee, een Koreaans-Amerikaanse acteur, een actieve rol speelt in de film, en dat een nummer dat is geschreven, gecomponeerd en geproduceerd door Jimin van BTS is opgenomen in de OST en veel aandacht heeft getrokken ; iedereen heeft het over het nieuws.

Meerdere televisie-, online- en gedrukte media hebben voortdurend over dit nieuws gerapporteerd.

SBS Morning Wide gerapporteerd op het nieuws op 28 en 19 oktober. Het segment van de feature op de uitzending uitgezonden op 28th benadrukte Jimin's betrokkenheid bij de productie van het lied en de boodschap van een eerlijk verhaal over vriendschap van het lied, en vermeldde verder dat fans zeer angstig waren en anticipeerden op zie de scène waarin het nummer zou worden gespeeld. Eerder, Nieuwsen , een online media-outlet, had gemeld dat de bevestiging kwam van Walt Disney Company Korea waarin stond dat het nummer zou worden gespeeld in een bepaalde volledige scène , en dus waren fans nieuwsgierig naar deze specifieke scène. De uitzending die op 19 oktober werd uitgezonden, bevatte ook hetzelfde nieuws over Jimin's zelfgeschreven, gecomponeerde en geproduceerde nummer dat werd opgenomen in de OST voor de Marvel-film 'Eternals' en noemde het een belangrijke mijlpaal.

Een ander televisienetwerk, JTBC, meldde ook op de nieuwsuitzending van 27 oktober dat de liedjes van BTS de barrières in Hollywood doorbreken, aangezien een van hun liedjes, geschreven, gecomponeerd en geproduceerd door Jimin, als soundtrack wordt gebruikt in een Marvel-film, 'Eternals'. , naast andere herkenbare namen in de Amerikaanse muziekscene, zoals Floyd en Lizzo. Een clip van BTS' Vlive toen de leden dit nieuws van de fans hoorden in het commentaargedeelte, wordt ook in dit segment getoond. Het segment zendt zelfs een bewerkte foto uit van Jimin met de castleden van de film.

Talloze andere lokale media, zoals Elle Korea, de National Defense Daily-krant, GQ-magazine en een eindeloze lijst van online nieuwspublicaties zoals Newsen, Naver, Star News en Osen, om er maar een paar te noemen, rapporteerden allemaal het nieuws en benadrukten Jimin's betrokkenheid bij het schrijven, de compositie en de productie van het lied.

Het nieuws is ook een hot topic geweest in internationale media en is gepubliceerd door ABS-CBN, een groot Filippijns nieuwsnetwerk, Teen Vogue, News Week, Music Times, Republic World, Global Culture en nog veel meer.

Iedereen heeft het inderdaad over Jimin's zelfgeschreven, gecomponeerde en geproduceerde nummer in zo'n grote film. Gezien het gewicht van deze ontwikkeling is de verwachting dat dit nog lang een hot topic zal blijven.