Nieuws

'Meer dan 1,7 miljoen exemplaren op een dag?' Seventeen's 'Face The Sun' levert fantastische resultaten op in de eerstedagsverkoop

Wereldwijde K-popactZeventienheeft met hun laatste album wederom een ​​indrukwekkend record neergezet.

Volgens de gegevens vrijgegeven door Hanteo hitlijst op 28 mei KST, Seventeen bereikte een nieuw hoogtepunt in hun carrière als hun 4e volledige album, ' Zie de zon onder ogen, ' verkocht op de eerste dag van release maar liefst 1,7 miljoen exemplaren. Dit betekent dat de boyband hun persoonlijk record in eerstedagsverkopen heeft verbroken; de vorige recordhouder was hun 8e mini-album,' Uw keuze, ' die op de eerste dag ongeveer 800.000 verkochte albums opleverde.

Seventeen brak niet alleen zijn record in verkoop op de eerste dag, maar het was ook in staat om zijn record in verkoop in de eerste week te breken. Het album dat eerder het record had, was 'Your Choice', waarvan in de eerste week van release ongeveer 1,3 miljoen exemplaren werden verkocht. Dit maakt het nog indrukwekkender omdat 'Face The Sun' het record van de groep brak in de eerste week verkopen, net op de eerste dag van release.

Gefeliciteerd Seventeen met hun geweldige prestaties! Bekijk hun MV voor het titelnummer' HEET ' hier: