Nieuws

Meer invloedrijke figuren in Japan tonen hun liefde voor Jimin's kunstenaarschap en zijn zelfgemaakte merch

Jimin is altijd een favoriet geweest in Japan, niet alleen onder de BTS leden, maar onder K-popidolen in het algemeen. Van studenten tot atleten, mediapersoonlijkheden en netizens, hij wordt voortdurend geselecteerd of genoemd als de ' nummer één keuze,' zij het in dans, zang of persoonlijkheid, naast andere onderwerpen. Deze golf van genegenheid van Japanse staatsburgers jegens hem is in de loop der jaren steeds groter geworden, en prominente persoonlijkheden zijn de afgelopen dagen opnieuw getuige geweest.

Op 17 mei, Ga Shiozaki , een Japanse worstelaar en regerend Global Honored Crown-zwaargewichtkampioen, plaatste een foto van zichzelf met Jimin's 'With You'-hoodie op zowel zijn Twitter- als Instagram-accounts. Uit zijn bijschriften bleek zijn opwinding om de hoodie te ontvangen en te dragen, waaruit blijkt hoeveel liefde en genegenheid hij heeft voor Jimin en alles wat met hem te maken heeft.

-Advertentie- Overslaan

In een ander geval, Kiriko Isono, een Japanse komiek, acteur en presentator van een tv-show heeft Jimin opnieuw genoemd tijdens een recente uitzending van haar show 'Hayaku Okita Asaha', zoals gerapporteerd op 23 mei. Ze vertelt hoe ze besloot haar oren te doorboren toen ze ontdekte dat Jimin dat zou doen. een paar oorbellen uitbrengen als een van zijn door kunstenaars gemaakte verzamelartikelen, maar de oorbellen waren binnen enkele seconden uitverkocht voordat ze de kans kreeg om ze te bestellen.

Ten minste 6 Japanse media hebben tot nu toe bericht over Kiriko's vermelding van Jimin en het verhaal over hoe ze haar oren liet piercen.

Het is niet de eerste keer dat Kiriko fangirls over Jimin hebben; ze heeft eerder over hem gesproken en haar liefde voor hem bij verschillende gelegenheden geuit, en zei hoe groot een fan ze is.

Een daarvan was tijdens de 5-daagse speciale radioshow van BTS, waar ze expliciet verklaarde dat ze is een enorme fan van Jimin , wijzend naar zijn transparantie, zijn praten, zingen en dansen als de redenen waarom ze verliefd op hem werd.

Daarvoor had ze hem genoemd terwijl ze sprak over haar plankenkoorts en hoe nerveus ze wordt voordat ze het podium oploopt, en zei dat de solonummers van BTS en vooral Jimin haar helpen om in zulke tijden te kalmeren. Ze sprak haar dankbaarheid uit en zei dat ze het podium opliep en dacht: ' Dank je, Jimin.'

Ze had het eerder in dezelfde show ook over hem gehad, over zijn moderne dansachtergrond die hem balletelementen geeft die op hun beurt bijdragen aan zijn uitstekende dansvaardigheden. Ze benadrukt zelfs de verschillende ballethoudingen die ze opmerkt in Jimin wanneer hij danst, zingt, foto's maakt of gewoon normaal staat, en wordt verder opgewonden en trots dat ze in dezelfde pose als Jimin kan staan.

Evenzo sprak ze over Jimin tijdens een van haar shows toen ze een brief las van een oudere BTS-fan en zei dat ze haar begreep omdat ze ook een fan van Jimin is.

Nog een topfiguur in Japan, Ayaka Hirahara , een zangeres en songwriter, noemde Jimin ook tijdens haar gastoptreden in de show 'The World Unknown To Matsuko' van TBS. De show nodigt verschillende soorten experts uit verschillende vakgebieden uit om verschillende onderwerpen op hun vakgebied te bespreken. Deze keer raadde Ayaka Jimin aan als mannelijke zanger met 'S Werelds hoge zang,' hem noemen als de ' engelachtig type ' en hem op te sommen tussen andere gevestigde Japanse idolen van hoog kaliber, waaruit haar bewondering voor hem als zanger blijkt.

Lees meer over deze evenementen in deze publicatie:

Jimin domineert ook absoluut Japan, met name op het gebied van dans. Eerder won hij een enquête voor ' Beste danseres in K-pop ' op een totaal van 28 deelnemers na het verzamelen van 16,3% van de stemmen zoals strikt door Japanse netizens gestemd.


Hij is ook een favoriet onder nationale atleten in het land, met enkele sleutelnamen die hem hebben genoemd en hem als hun vooroordeel hebben genoemd, waaronder gouden softbalmedaillewinnaar Miu Goto en een artistieke turnster en een medaillewinnaar op de Olympische Spelen van 2020 en andere evenementen in eerdere evenementen. jaar, Mai Murakami, die in feite onthulde dat ze pas een fan van BTS werd nadat ze een fan van Jimin was geworden en begon te leren over zijn groep.

Lees meer over deze evenementen:

Jimin werd eerder ook gekozen als de Beste Koreaanse danseres en 3e overall danseres door Japanse middelbare schooldansclubstudenten.

Bovendien, zelfs de legendarische schaatser Yuzuru Hanyu verklaarde in een interview dat hij Jimin's dans bestudeert om zijn eigen prestaties op het ijs te verbeteren, waarbij Jimin's veel koelere en ontspannen bewegingen worden benadrukt in vergelijking met de zijne, met zijn flexibiliteit en slanke lichaam als de redenen waarom hij gefascineerd is door Jimin's dans. Als een atleet met de status van Yuzuru zoveel aandacht aan Jimin schenkt, zegt dat over hoe goed Jimin een artiest is en hoe geliefd hij is in het land.

Jimin krijgt veel liefde en steun uit Japan, en zijn populariteit zal in de toekomst alleen maar blijven groeien, zelfs als hij solo-activiteiten begint.

Rond het web