Blogs

Meest hartverscheurende scènes uit Itaewon Class

De populaire JTBC drama' Itaewon-klasse ' kwam onlangs een einde op 20 maart. De dramaserie met Park Seo-Joon, Kim Da-mi, Yo Jae-Myung, en Kwon Nara is het zesde hoogst gewaardeerde drama in de geschiedenis van de Koreaanse kabeltelevisie. De laatste aflevering bereikte zelfs een landelijk marktaandeel van 16,548%, waarmee het de op een na hoogste kijkcijfers in JTBC is.

Bekijk enkele van de meest hartverscheurende scènes uit het drama! (WAARSCHUWING: Spoilers vooruit)

Park Saeroyi (gespeeld door Park Seo-Joon) is altijd op het juiste moment op de juiste plaats als het om Jo Yiseo (gespeeld door Kim Da-mi) gaat. In deze scène komt hij haar te hulp als ze problemen krijgt met een gewelddadige eikel die haar probeert te kwetsen. Nadat Saeroyi met succes een klap op het gezicht van de man heeft uitgedeeld, rennen de twee hand in hand weg.

Na een paar drankjes vertelt Saeroyi zijn levensverhaal aan Yiseo. Saeroyi valt dan flauw en Yiseo zegt tegen zichzelf: 'Hij zegt dat zijn nacht bitter is, maar ik wil dat hij zoet is. Ik wil zijn leven zoet maken.' Alleen Saeroyi kan door de harde buitenkant komen die Yiseo presenteert.

In deze scène legt Yiseo haar hoofd op Saeroyi's schoot, wat meteen een intieme sfeer creëert. Bij het opmerken van Saeroyi's littekens, vraagt ​​Yiseo hem om uit te werken, en uiteindelijk leert ze over alle ontberingen die hij heeft moeten doorstaan. Yiseo begint te huilen en denkt bij zichzelf, 'Ik realiseerde me dat mijn gevoelens voor hem liefde waren.'

Als Jang Geunwon Yiseo intimideert en probeert met haar te sollen, komt Saeroyi precies op het juiste moment tussenbeide. Hij streelt zachtjes haar gezicht, wat aangeeft dat ze door Geunwon in elkaar is geslagen. Woedend grijpt hij Geunwon bij de kraag en is klaar om een ​​klap uit te delen. Yiseo weerhoudt Saeroyi er echter van om Geunwon te slaan.

Yiseo's personage in 'Itaewon Class' is echt uniek in zijn soort. Nadat hij boos is geworden op Saeroyi, die haar vertelt dat hij geen gevoelens voor haar heeft, vraagt ​​Saeroyi zich af waarom ze zich ineens zo kinderachtig doet. Het is op dit moment dat Yiseo eindelijk bekent, 'Ik houd van je.'

Saeroyi verontschuldigt zich bij Yiseo voor het twijfelen aan haar capaciteiten en bedankt haar. Daarop reageert Yiseo, 'Ik houd van je,' Saeroyi overrompeld. Hoewel Saeroyi het zelf misschien niet beseft, kunnen alle kijkers van het drama het erover eens zijn dat hij al voor haar gevallen is.

Saeroyi waarschuwt Yiseo nogmaals om geen tekenen van genegenheid te tonen of hem te vertellen dat ze van hem houdt. Hij blijft proberen afstand te houden en herinnert Yiseo eraan dat hij geen gevoelens voor haar heeft. Als Saeroyi vertrekt om Oh Sooah te ontmoeten, die toevallig zijn eerste liefde is, geeft hij uiting aan het ongemakkelijke gevoel dat hij haar alleen laat. Hij vraagt ​​Yiseo, 'Waarom moet ik medelijden met je hebben? Waarom moet je me zo ongemakkelijk laten voelen?' Het is op dit moment dat zowel Yiseo als de kijkers beseffen dat Saeroyi verliefd begint te worden op Yiseo.