Blogs

De meest innemende gewoonten van BTS-leider Kim Namjoon

Kim NamjoonisBTS' leider en 1/3 van hun krachtige raplijn, de zogenaamde president van ARMYs, en een trots lid van een van de grootste jongensgroepen ter wereld.

Afgezien van dat hij ARMY's 'beste leider' is, de jongste artiest met de meeste credits vanKOMCA, en alle onmiskenbare prestaties die hem omringen, hoe intimiderend hij ook lijkt, Joonie, is een innemend persoon in een twee meter hoog lichaam!

Hier zijn enkele van zijn meest innemende kenmerken en gewoonten die ARMY's door de jaren heen hebben gezien.

1. Hij vergeet vaak hoe 'HUGE' hij is

Hij is misschien lang en sterk, maar hij vergeet soms dat hij dat is, wat resulteert in schattige interacties met andere BTS-leden en zelfs hoe hij zich gedraagt!

De vriendelijke reus vergeet soms dat hij enorm en lang is, gezien in de clip van hem die niet in staat is te begrijpen waarom dezelfde jas hem niet past op de manierJ-Hoopdoet.

2. Zijn 'oog'-ding

ARMY's weten het automatisch wanneer je iets zegt over Namjoons eye-ding. Zijn mooie ogen veranderen in kleine spleetjes wanneer hij lacht en lacht... maar in een fractie van een seconde opent hij ze wijd.

Hij realiseert zich misschien niet dat hij het vaak doet, zelfs tijdens live-optredens en concerten waar hij meestal een veel intimiderende sfeer uitstraalt!

Het is echt een van de meest innemende gewoonten die Namjoon heeft, en je kunt ARMY's nooit kwalijk nemen dat ze daardoor nog meer van hem houden!

3. Hij praat tegen zichzelf in de derde persoon

Wie zou je beste cheerleader kunnen zijn, behalve jijzelf? Namjoon heeft de neiging om in de derde persoon tegen zichzelf te praten wanneer hij zich opgewonden voelt, of wanneer hij zichzelf wil opvrolijken!

Er is zelfs een hele compilatie van Namjoons vertederende gewoonte om in verschillende situaties en contexten tegen zichzelf te praten. Hij is echt heel lief en ARMY's blijven winnen met hun Cute Namjoonie-agenda!

4. Hij houdt van stuiteren.

Je zou denken dat vanwege zijn intimiderende uitstraling tijdens het rappen en zijn indrukwekkende aanwezigheid op het podium, hij zelfs buiten het podium nogal stoïcijns is. ARMY's hebben echter zijn gewoonte gezien om kleine sprongen te maken wanneer hij zo opgewonden en gehyped is!

5. Hij praat schattig tegen dieren

Ja, enJiminheeft inderdaad gelijk toen hij eerder in een video zei dat Namjoon meer onschuldig is dan hij lijkt. De vriendelijke reus, ook vaak door ARMY's zelf een golden retriever genoemd, heeft de neiging om met dieren te praten wanneer hij er een ziet.

Een van de beroemdste clips van Namjoon tijdens Bon Voyage was dat hij de pijlstaartrog schattig koeerde! Hoe kon hij nog beminnelijker en innemender zijn?

6. schattig doen en daarna zijn gezicht bedekken

Samen met andere BTS-leden houdt hij er zeker van om zijn schattige kanten aan ARMY's te laten zien, vooral tijdens fanmeetings of concerten waar ze elkaar oog in oog kunnen ontmoeten. Echter, direct nadat hij zich schattig heeft gedragen, brengt hij zijn handen om zijn gezicht te bedekken en giechelt hij schattig!

Zelfs toen hij door de leden werd gevraagd om de eindfee-pose voor Boy With Luv te proberen, bedekte hij uiteindelijk zijn gezicht. Shy Namjoon is een innemende Namjoon!

7. Zijn bovenlip verbergen

Dit is iets dat waarschijnlijk niet iedereen weet en waarschijnlijk ook een gewoonte die hij onbewust doet, maar Namjoon bijt soms op zijn bovenlip en verbergt deze uiteindelijk, om plaats te maken voor zijn schattige parelwitte blanken!

8. Lippenbalsem aanbieden

ARMY's zijn ervan overtuigd dat het aanbieden van lippenbalsem misschien Namjoons liefdestaal is. Hij doet het vaak, vooral gezien tijdens evenementen met andere leden.

Hij is elke keer gezien met lippenbalsem en kan de titel van officiële lippenbalsemleverancier van BTS waardig zijn. Hij heeft ze op elk moment aan leden zien geven, vooral vaak met zijn kleintje, hun gouden maknae,Jungkook!

Hier zijn slechts enkele van de vele vertederende gewoonten die Kim Namjoon heeft! Echt, zijn bestaan ​​alleen belichaamt liefde. Welke van zijn schattige gewoontes is jouw favoriet?