Blogs

De knapste dokters in K-Drama's

Medische drama's zijn erg populair in Korea. De reden hiervoor kan een geloofwaardig plot en realistische scènes zijn, maar ook de knappe acteurs die de witte jas aantrekken. Er is een andere aantrekkingskracht op mannen in een doktersjas met een vijl en een stethoscoop in de hand.

Veel K-sterren zagen er absoluut prachtig uit in de rol van artsen/gezondheidsexperts in medische shows. Hun knapheid is net buiten de hitlijsten. Of het nu gaat om acteren of uiterlijk; deze acteurs hebben beide afdelingen genageld.

Hier zijn enkele van de beste Koreaanse acteurs die er geweldig uitzagen als artsen in medische drama's.

1. Namgoong Min in Dokter Gevangene - (2019)


Dit drama uit 2019, Dokter Gevangene, gaat over een hardwerkende arts, Na Yi-Je (Namkoong Min), die zijn patiënten boven alles stelt. Hij heeft een passie voor zijn vak, maar moet na een ongelukkig incident het ziekenhuis verlaten.

twee.Ahn Jae-Hyunin Bloed - (2015)


Stel je voor dat een naar bloed verlangende vampier een van de beste chirurgen van het land is! Welnu, dat is het personage dat Ahn Jae Hyun in dit drama speelt. Hij levert overtuigend beide kanten van Park Ji-sang, een dienstplichtige dokter en een bloeddorstige vampier, waardoor je geen andere keuze hebt dan gefascineerd te raken door zijn karakter.

3.Lee Jong Sukin Dokter Vreemdeling - (2014)


Acteur Lee Jong Suk speelde de rol van Park Hoon in dit drama uit 2014, Dokter Vreemdeling . Hij is een geniale arts die is opgeleid in Noord-Korea. Met dat kapsel, ons knappe uiterlijk en een romantische persoonlijkheid hoeven we niet om meer te vragen.

Vier.Lee Dong Wookin Leven - (2018)


Ye Jin-woo (Lee Dong Wook) is arts in de alarmcentrale van het Sangkook University Hospital. Hij is een hartelijk persoon die voor zijn patiënten zorgt en vecht tegen de corrupte ziekenhuisdirecteur. Hij heeft een zorgzame persoonlijkheid en een charmant gezicht; je zult zeker verliefd op hem worden.

Lee Dong Wook binnen Vreemden uit de hel - (2019)


Ik moest dit op de lijst zetten, net een jaar later; we hebben een volledig getransformeerde Dong Wook. Ga niet op dat onschuldige gezicht, want deze keer speelt de acteur de rol van Seo Moon-jo, een vriendelijke tandarts, maar de dingen zijn niet wat ze lijken. Deze man heeft een griezelig-donkere kant aan hem.

5.Ahn Hyo- sopin Dr. Romantisch 2 - (2020)


Seo Woo-jin is een tweedejaars algemene chirurg die een moeilijk verleden had met zijn ouders die zelfmoord pleegden toen hij nog een kind was. Sindsdien heeft hij veel geworsteld. Hij kreeg te maken met de problemen van zijn ontslag uit twee ziekenhuizen. Hyo-seop ziet er goed uit en speelt de rol ook tot in de puntjes.

6.Kim Young Kwangin D-Day - (2015)


Lee Hae-sung (Kim Young-Kwang) is een chirurg die wordt overgebracht van een van de beste ziekenhuizen in Seoul naar een ziekenhuis zonder eerste hulp. Hij is de dokter van ieders dromen. Er is geen kwaal die zijn schoonheid niet kan genezen. Dat golvende haar en het onberispelijke frame zijn genoeg om de slag te slaan.

7.Choi Minhoin medisch topteam - (2013)


Kim Seong-woo is een vriendelijke chirurg en de maknae (jongste lid) van het team. Hij heeft een oogje op Choi Ah-jin. Met dat jeugdige gezicht en doe-ogen laat dit SHINee-lid zeker vele harten sneller kloppen.