Blogs

De meest koninklijk ogende K-Drama-acteurs in historische rollen

K-Drama's die zich afspelen in Goryeo, Joseon of andere historische tijdperken zijn erg beroemd in Zuid-Korea. De weergave van personages in dergelijke shows laat fans vaak met ontzag achter. Sommige mannelijke acteurs zien er echt koninklijk en krachtig uit en spelen de rol van een koning, monarch, prins of een ander historisch personage.

Hier gaan we een kijkje nemen bij enkele van de beste acteurs die schitteren in de rol van een historische drama-setting. Deze lijst bevat geen drama's met de moderne koning/heerser, maar alleen royals uit het historische tijdperk. Kijk eens!

Kim Jung-Hyun in Mr. Queen


Hij speelde de rol van Yi Won-beom of koning Cheoljong, de 25e koning van de Joseon-dynastie.Jung-Hyunperfect geportretteerd het karakter van een zwakke/poppenkoning.

Kim Soo-Hyun in Maan die de zon omarmt


Lee Hwon is een slimme en zachtaardige prins die verliefd wordt op Heo Yeon-woo en zelfs na haar vroegtijdige dood trouw blijft aan haar herinneringen.

Shim Chang-min in The Scholar Who Walks the Night


Kroonprins Lee Yoon (Shim Chang-min) is de zoon van prins Sadong. Hij is op zoek naar wraak op de persoon die zijn vader heeft vermoord.

Ik ben Si-wan in The King in Love


De basis en achtergrond van het verhaal zijn echt met echte personages.Hij is Si-wanspeelt de rol van kroonprins Wang Won, de eerste royalty van gemengd erfgoed en verliefd op zijn politieke eunuch.

Ji Chang-Wook in keizerin Ki


Toghon Temur / Ta Hwan (Ji Chang-Wook) is de laatste keizer van de Yuan-dynastie. Hij trouwt met Ki Nyang, die de keizerin van de Yuan-dynastie wordt. Hoewel hij een secundair personage is, schittert hij goed in de rol.

Jung Il-woo in Haechi


Een intelligente en hardwerkende prins, prins Yeoning (Jung Il-woo) wordt gediscrimineerd omdat zijn moeder uit een arme (lagere) achtergrond komt.

Lee Joon-gi in Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo


4e Prins Wang So (Lee Joon-gi) wordt door iedereen gevreesd en verkeerd begrepen, gezien als een meedogenloze prins. Er is weinig bekend dat zijn kilheid is om zijn pijn te verbergen.

Kang Ha-neul in Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo


8e Prins Wang Wook (Kang Ha-neul) is een zachtaardige en vriendelijke prins. Hij zorgt voor iedereen om hem heen, maar de omstandigheden en zijn status maken hem tot Wang So's rivaal.

Er zijn zeker andere acteurs die historische rollen speelden in K-Drama's en er koninklijk uitzagen als altijd. Deel met ons uw favorieten.