Blogs

De meest legendarische K-Pop Maknae-trio's

De ' maknaes ' van de groep zijn degenen die aanzienlijk of iets jonger zijn dan de rest van hun leden. Maar zelfs zij zijn de jongste, dat betekent niet dat ze weinig ervaring of vaardigheden hebben in vergelijking met hun andere leden. Ze kunnen zelfs schitteren door hun unieke talenten en charmes.

Hier is een shortlist van verschillende legendarische K-Pop maknae trio's die een plekje in ons hart innemen!

1. DoReMi-lijn van ZEVENTIEN

Seungkwan,Vernon, enDinozijn het beruchte maknae-trio van SEVENTEEN, door CARATs ook wel de DoReMi-lijn genoemd vanwege hun eenheidslied getiteld 'DoReMi'. Het lijdt geen twijfel dat ze alleskunners zijn, en elk van hen gedijt overal. Toevallig is elk van de maknaes gescheiden in elke ZEVENTIEN unit, Seungkwan in de Vocal Unit, Vernon in de Hiphop Unit en Dino in de Performance Unit. Ze nemen ook de leiding en leiden ook op andere gebieden, Seungkwan in afwisseling en entertainment, Vernon in songwriting en Dino in choreografie!


2. DaChaeTzu of TWEEMAAL

DaChaeTzu staat voor de namen vanDahyun,Chaeyoung, enTzuyu, TWICE's mooie en getalenteerde maknae-lijn! Dahyun en Chaeyoung nemen allebei deel aan rappen, terwijl Tzuyu officieel gepositioneerd is als hoofddanser. Maar ze zijn alle drie ook geweldige vocalisten en songwriters, hun vaardigheden geven kleur aan hun liedjes! Ze worden ook wel TWICE's School Meal Club genoemd, omdat ze de enige Twice-leden waren die nog moesten afstuderen toen Twice debuteerde.

3. VMinKook van BTS
BTS heeft misschien wel het schattigste en felste maknae-lijntrio, metJimin,Taehyung, enJungkook! Het trio maakt deel uit van de krachtige zanglijn van BTS en is ook getalenteerd op verschillende gebieden, zoals dansen, rappen en songwriting. VMinKook is ook begonnen met het maken van solonummers naast hun albumreleases, Taehyung met K-drama OST's 'Sweet Night' en 'Christmas Tree', Jungkook met 7fates Chakho soundtrack 'Stay Alive' en Jimin's aankomende OST voor het K-drama 'Our Blues.'

4. Hanlim Koninginnen van ITZY

ITZY's maknae trio, ook bekend als de Hanlim Queens, bestaat uit:Ryujin,Chaeryeong, enYuna, die allemaal studenten zijn van de Hanlim Entertainment Arts High School. Elk van de maknae line-trio's van ITZY is een gecertificeerde allrounder, die allemaal de rol en positie van danser, zanger en rapper op zich nemen. MIDZY's verwachten ook dat ze deelnemen aan het schrijven van liedjes, omdat ze zeker meer harten zullen verslaan en veroveren!

5. Hanlimz van MORGEN x SAMEN

Een ander legendarisch maknae-trio komt van de Hanlim Entertainment Arts High School, bestaande uit TXT'sBeomgyu,Taehyun, enHuening Kai. Het valt niet te ontkennen dat ze allrounders zijn, waarbij TXT geen enkele positie toewijst behalve de leider, omdat ze in elk aspect zijn getraind. Ze schitteren ook op andere gebieden, met Beomgyu die 'Maze in the Mirror' produceert, Taehyun in 'PS5' metYeonjun, en Hueningkai die 'Dear Sputnik' produceert. Elk van hen heeft ook tal van KOMCA-schrijf- en compositie-credits voor hun liedjes.

6. Visuele Bermuda van STAYC

STAYC's krachtpatser maknae line trio is omschreven als de vierde generatie meidengroep Bermuda Triangle, bestaande uitZien,Yoon, enJ. Het trio staat niet alleen bekend om hun prachtige en adembenemende visuals, maar staat ook bekend om hun unieke en prachtige stemkleur die perfect past bij de onberispelijke discografie van STAYC.

7. Interstellaire Eenheid van MONSTA X

Bekend om hun eenheidslied 'Interstellar'Hyungwon,Joohoney, enIK BEN.zijn de leden van het getalenteerde en buitengewone maknae-lijntrio van MONSTA X. Ze vullen elkaar aan, Hyungwon is een zanger, terwijl Joohoney en I.M. beide rappers zijn in hun groep. Ze maken ook waar dat ze worden genoemd als een van de beste idoolproducenten van de industrie, aangezien de maknae-lijn vooral kleur gaf aan hun mini-album 'No Limit', waarbij ze deelnamen aan het produceren, componeren en songwriting met de albumtracks.

8. GAH2YOO van Dromenvanger

Dreamcatcher heeft zijn eigen legendarische maknae-lijntrio, bij InSomnia's bekend als GAH2YOO, verwijzend naar hun namen,Gahyeon,Yoohyeon, enHoeveelheid, wiens echte naam Yoobin is. Het trio bestrijkt alle mogelijke gebieden, met Yoohyeon als hoofdvocalist, Dami als hoofddanser en hoofdrapper en Gahyeon als hoofdrapper, maar ze vertakken ook naar andere posities. Ze namen ook allemaal deel aan het schrijven en componeren van verschillende nummers en aankomende solonummers voor hun comeback.

9. SunWonKi van ENHYPEN

Sunoo,Jungwon,enNi-ki, liefkozend door ENGENEs als SunWonKi genoemd, is het schattige en getalenteerde maknae-lijntrio van ENHYPEN! Zoals te zien is aan hun optreden in de survivalshow,I-Land, het trio kan zeker in elk aspect presteren - of het nu zingen, dansen of rappen is. Jungwon is ook een van de weinige maknae-leiders in de industrie, en hij heeft zeker bewezen dat hij de groep naar grotere hoogten kan leiden!

10. JyoBinRin of Oh mijn meid

JyoBinRin, bestaande uit ledenJiho,Yubin, enArin, is het krachtige maknae-lijntrio van Oh My Girl! Ze staan ​​ook bekend als de Visuele Bermudadriehoek van de groep, even begiftigd met schoonheid en talenten. Afgezien van hun honingzang en onmiskenbare dansvaardigheden, zijn ze ook allemaal gezegend met acteervaardigheden. Oh My Girl's JyoBinRin bestaat uit allemaal actrices, met een uitgebreide lijst van filmografie in drama's, afgezien van hun gastrollen in de variétéshow.

11. SunHakRic van de Boyz

SunHakRic, zoals de fans ze samen noemen, staat voor de namen vanSunwoo,Haknyeon, enEric, Het maknae-lijntrio van The Boyz. Afgezien van hun verbluffende beelden, is het trio ook gezegend met zingen, rappen en vooral dansen, waarbij het trio de positie van de hoofddanser inneemt. Ze zijn ook actief in het schrijven en componeren van liedjes, met een overvloed aan KOMCA-credits op hun naam. Het is ook een van hun charmante punten dat het trio als atletisch en sportief kan worden beschouwd.

12. YeoHyeRim of LONA

LOONA is de thuisbasis van het getalenteerde maknae-lijntrio dat door fans wordt genoemd als YeoHyeRim, wat staat voorYeojin,Olivia(wiens echte naam Hyeju is), enChoerry(wiens echte naam Yerim is). Het trio bestaat uit de jongste LOONA-leden die allemaal zijn geboren na het jaar 2000, maar niet de laatste zijn wat betreft talent en charmes. Ze wagen zich aan zingen, rappen en dansen, met solo-nummers op hun riem. Ze nemen ook deel aan verschillende activiteiten, Yeojin en Choerry beide op webdrama's, en Olivia en Choerry beide op choreografieën.

Afgezien van de getalenteerde en legendarische maknae-lijntrio's die worden vermeld, zijn hier nog veel meer allrounder maknae-lijntrio's in de branche. Blijf hen steunen en stuur liefde naar hun huidige en toekomstige projecten. Wie van deze maknae-lijntrio's zijn jouw favorieten? Reageer met je favorieten en deel andere maknae-lijntrio's die de moeite waard zijn!