Concerten / Evenementen

Meest memorabele momenten van G-Dragon's 'Act III, M.O.T.T.E' World Tour lancering in Seoul

G-DraakZoals fans misschien al weten, G-Draak van Oerknal �startte zijn eerste concert in Seoul voor zijn wereldtournee 'BEDRIJF III: Motte.' Terwijl hij zijn recente album promoot ' Kwon Ji Yong' en promoten met nieuwe releases zoals 'Ongetiteld,' fans sterven nu al van de verwachting om een ​​van zijn concerten bij te wonen! Bekijk hieronder enkele van de memorabele momenten van zijn openingsact in Seoul en krijg een idee van wat je kunt verwachten als G-Dragon jouw land bezoekt!


[SEEALSO]http://www.allkpop.com/article/2017/04/g-dragon-to-tour-19-cities-across-the-world-for-his-act-iii-motte-world-tour [/ZIE OOK]Geloof het of niet, IU maakte een speciaal gastoptreden voor hun nummer 'Palette'. De twee hebben een ongemakkelijke en schattige chemie die fans niet kunnen helpen, maar ga-ga over!


5. ZIJN ONVERGETELIJKE PRESTATIE VAN 'CROOKED'' Scheef ' was een van de toegiftnummers en de energie van GD werkte aanstekelijk. Voor een afsluitende finale nam G-Dragon de beste beslissing, want het liet ons hongerig naar meer en wensten dat het nooit eindigde!
De volgende stop van de G-DRAGON 2017 World Tour 'ACT III: M.O.T.T.E' is in Macau op�17 juni. Na concerten in Zuidoost-Azië houdt G-Dragon standhet deel van de tour in de VS en Canada in juli (zie data hieronder).


11 juli - Seattle in Key Arena

14 juli - San Jose bij SAP Center

16 juli - Los Angeles in The Forum

19 juli - Houston in Toyota Center

21 juli - Chicago in United Center

25 juli - Miami in American Airlines Arena

27 juli - New York in Barclays Center

30 juli – Toronto in Air Canada Centre


Hoe opgewonden ben je om G-Dragon live in concert te zien? Laat het ons weten in de reacties hieronder en als je hem al live hebt gezien, vertel ons dan over je meest memorabele ervaring!


Dit bericht is gesponsord door Live Nation.