Blogs

Meisjesgroepen die in 2022 debuteren

Kunnen we gerust zeggen dat de hausse van de vierde generatie van K-POP officieel is begonnen? Hoewel sommigen het er misschien niet mee eens zijn, kan worden gezegd dat de idoolgroepen die tegenwoordig worden gelanceerd, zwaar werk verzetten, en K-POP is zo veel meer geëvolueerd!

2021 heeft ons gezegend met veel nieuwe meidengroepen, zoals IVE.

Vorig jaar debuteerden ook aespa en STAY-C.

Het is tijd om een ​​kijkje te nemen en te zien welke groepen er onder ons zijn om zich in 2022 bij het K-POP-genre aan te sluiten! Laten we eens kijken naar deze groepen die dit jaar debuteren!

H1-SLEUTEL

Ze debuteerden eigenlijk al, maar het is nog geen maand geleden, dus het is zeker het vermelden waard! Geproduceerd door hetzelfde label als zangeres Stella Jang, debuteerde deze vierkoppige meidengroep op 5 januari 2022.

NMIXX

ALERT- EEN MEISJESGROEP DOOR JYP! NMIXX is JYP is zeer succesvol geweest met meidengroepen zoals TWICE en ITZY, waardoor we nog meer zin hebben in het debuut van NMIXX. Als het bij TWICE alleen om de visuals ging (en natuurlijk - ze zijn getalenteerd), en als ITZY alleen om dans draait, dan zal NMIXX een groep vocalisten zijn.

BABYMONSTER

BABY MONSTERS wordt de eerste meidengroep van YG Entertainment na BLACK PINK, en het gerucht gaat dat de voorbereidingen voor deze groep enorm zijn. De groep zal uit vijf leden bestaan, en dat zullen naar verwachting ergens dit jaar zijn.

Min Hee Jin's meidengroep (niet nader genoemd)

Min Hee Jin was de visuele regisseur voor f(x) en SHINee, en ze zal een meidengroep lanceren onder HYBE's dochteronderneming ADOR.

BRON MUZIEK Meisjesgroep (Naam)

G-Friend's voormalige label SOURCE MUSIC zal in 2022 ook een meidengroep lanceren. We mogen zeggen dat niemand hoge verwachtingen had van G-Friend toen ze voor het eerst debuteerden, aangezien SOURCE MUSIC geen enorm label is, maar ze slaagden er vrijwel meteen in. De groep zal voornamelijk bestaan ​​uit Source Music-trainees die Produce 48-deelnemers waren.

MLD Meidengroep (Naam)

Momoland's label MLD bereidt zich ook voor om in 2022 een meidengroep te debuteren met Girls Planet 999-deelnemer Nonaka Shana.

Wauw! Dat is nogal een lijst. Van één ding kunnen we zeker zijn: we zijn klaar voor al deze nieuwe meidengroepen! De concurrentie is misschien harder geworden, maar als de muziek uitstekend is, zullen wij K-POP-fans blij blijven. Naar welk meidengroepdebuut kijk jij het meest uit? Laat het ons weten in de reacties hieronder!