Nieuws

Seohyun van Girls' Generation schokt netizen door te laten zien hoeveel ze is gegroeid sinds ze nog maar een onschuldige Maknae was

Op 17 januari, Netflix onthulde teasers voor de aankomende film' Liefde en riemen ' met in de hoofdrolSeohyunenLee Jun Young (Jun van U-KISS).

Op deze dag onthulde Netflix posters en een officiële trailer voor hun aankomende film 'Love and Leashes'. Zoals eerder gemeld is 'Love and Leashes' gebaseerd op de populaire webtoon ' Morele zin .' De film vertelt het romantische verhaal tussen een man met een unieke smaak en een vrouw die zijn geheim ontdekt.

Seohyun speelt de rol van Jung Ji Woo , een vrouw die verstrikt raakt in een buitengewone relatie met haar collega nadat ze per ongeluk zijn ongebruikelijke voorkeuren heeft ontdekt. Lee Jun Young speelt de rol van Jung Ji Hoo , een man die enorm populair is onder zijn vrouwelijke collega's, maar een geheim verbergt achter zijn schijnbaar perfecte uiterlijk.

Zodra de teaserposters en teaserclips van de aankomende film werden uitgebracht, waren veel internetgebruikers verrast en onder de indruk toen Seohyun een rol op zich nam met BDSM met een heel ander beeld dat ze heeft. Velen waren aangenaam verrast en prezen Seohyun voor het ontwikkelen van haar imago door deze laatste rol op zich te nemen.

Netizens verzamelden zich om een online gemeenschap waar ze uitten hoe verrast en onder de indruk ze waren met Seohyun's nieuwe imagoverandering. netizens commentaar gegeven , ' Wow, Seohyun!,' 'Ik kan niet geloven dat ze in een film zit met deze inhoud', 'Ik denk dat deze film leuk zal zijn', 'omg, ik kan niet wachten op deze film', 'Seohyun ziet er prachtig uit' 'De hoofdcast zijn beide idolen, 'Dit is een romantische komedie met een beetje pit, ik kan niet wachten om hem te zien', 'Ik had dit nooit kunnen bedenken toen ze voor het eerst debuteerde in Girls' Generation,' 'Het is zo goed om te zien dat ze meer verschillende karakters aanneemt', 'Ze heeft haar karakter zo uitgebreid sinds haar onschuldige Maknae-dagen', 'Ze is zo mooi', 'Ik vind het zo geweldig dat Seohyun verschillende rollen op zich neemt' en, 'Ik denk dat Seohyun haar grenzen en grenzen doorbreekt door rollen op zich te nemen die echt anders zijn dan haar eigen karakter.'