Nieuws

Menigte zingt 'Encore' in een vol stadion nadat BIGBANG-nummers werden gespeeld tijdens honkbalwedstrijd Samsung Lions vs. Lotte Giants

OERKNAL bewijzen hun populariteit in Zuid-Korea dag in dag uit. De leden hebben door de jaren heen een enorme bijdrage geleverd aan de muziekbusiness en als resultaat heeft de groep een grote aanhang van fans en het publiek. Zelfs na 16 jaar in de industrie en lange onderbreking, is de impact van hun lied op het Koreaanse publiek nog steeds sterk als altijd.

Onlangs op 7 mei, na een honkbalwedstrijd tussen Samsung Lions vs. Lotte Giants in het Sajik Baseball Stadium eindigde, begon het publiek 'toegift' te zingen voor de staf om te beginnen met spelen OERKNAL muziek, aangezien hun muziek zeer populair is bij sportevenementen in Korea, en regelmatig wordt gespeeld, voor, tijdens en na sportevenementen. De staf begon te spelen' Bang Bang Bang, ' waardoor veel van de menigte niet weg konden gaan, en iedereen ging terug naar hun stoelen en begon te dansen en te genieten van het lied alsof BIGBANG daar zelf een toegift aan het doen was.

Niet alleen 'Bang Bang Bang', maar veel hits van de groep en de solo begonnen te spelen, en mensen genoten van hun tijd zoals ze waren bij een BIGBANG-concert. En het is niet de eerste keer, gedurende de jaren van hun pauze, BIGBANG-nummers werden zwaar gespeeld tijdens sportevenementen.