Blogs

Massa's mensen staan ​​buiten een 'Baskin Robbins' in Hannam om de foto te maken van #BTS's #Jin zittend op de bank met Pokemon-thema

Op 13 mei, Jin van BTS plaatste een paar mooie foto's op zijn Instagram-account met foto's van hem die rond Hannam-dong liep. Een van de berichten was Jin zit op de bank met Pokemon-thema en houdt een Poke Ball vast . De foto is gemaakt bij de ' Baskin Robbins ' HIVE Cabang Hannam 93 Dokseodang-ro, Hannam-dong, Yongsan-gu. Kijk naar zijn natuurlijke schoonheid!

De volgende dag, een enorme menigte mensen verscheen voor de 'Baskin Robbins' en iedereen wachtte op hun beurt om een ​​foto te maken bij de Pokemon-bank! Iedereen wilde de plek bezoeken die gezegend was door Jin's goddelijke uitstraling en dezelfde mooie foto's maken als hij. Jin's populariteit is waanzinnig!

Er zijn veel gevallen waarin Jin van een willekeurige plek een megapopulaire plek maakt. Bijvoorbeeld, hij heeft in 2018 een Koreaans restaurant met de naam 'Ahgassi Gopchang' in LA aanbevolen tijdens een interview tussen de regels door. Wie kan zich voorstellen dat er zelfs in het jaar 2021 nog een lange rij voor het restaurant in de hoop een gerecht te proberen dat Jin lekker vindt! De restauranteigenaar klaagde zelfs dat de populariteit te groot was om aan te kunnen.

Een ander lichtend voorbeeld is Jin arriveert in Indonesië om de populaire show 'Law of The Jungle' te filmen in 2016. Kijk maar naar de ENORME menigte die Jin ontmoet! P mensen werden gek om Jin in het echt te zien! Jin is trouwens erg populair in Indonesië en heeft een bijzondere bijnaam, ' Knappe Mas ,' dat trends op sociale media om de week.


Jins naam is een kwaliteitskenmerk in Zuid-Korea, en mensen zien hem als hun icoon en rolmodel, waaronder veel beroemdheden . Alles wat hij draagt, is binnen enkele seconden uitverkocht en alles wat hij aanbeveelt, wordt een populaire plek of trend! Bijvoorbeeld, ' The Financial Times ' maakte een speciaal verslag over BTS's Jin beïnvloedt de twee merken die hadden de grootste stijging in de verkoop onder de andere beroemde Samsung C&T Fashion Group-merken . Hij gaf de omzet een stijging van 378%!

Jin was ook de reden voor Durihyang Aardbeien penetratiegraad stijgt van 1% naar 96%!