Nieuws

Mensen zijn dol op de UFO-burgers van Zuid-Korea en de reden waarom is 'orgastisch'

AKPOPHEF

Er is een nieuwe hamburgerfranchise die snel de aandacht trekt in Zuid-Korea. De hamburgerketen wordt niet alleen geroemd om zijn innovatieve manier om hamburgers te maken, maar ook om zijn marketingslogan.

UFO Burger verspreidt zich snel in Korea terwijl de franchise hamburgers in een UFO-vorm maakt. Door deze vorm kunnen individuen van hun hamburgers genieten zonder de rommel, en door het omhulsel van het brood blijven alle kruiden en sauzen in de burger.

Deze hamburgertent kreeg nog meer aandacht toen via het voedselkanaal een YouTube-video werd vrijgegeven waarin het proces van het maken van hamburgers werd weergegeven. Koning Eten .' In de video wordt elk ingrediënt - inclusief het pasteitje - vers bereid omdat alles met de hand wordt gemaakt.

Nadat elke burger is samengesteld, wordt deze vervolgens samengeperst in de speciale persmachine om de kenmerkende UFO-schotelvorm van de winkel te creëren. Dat is echter niet het enige dat de aandacht op deze hamburgertent vestigt.

Internationale internetgebruikers hebben de marketingslogan in de video opgemerkt en prijzen de joint voor hun creativiteit. UFO-burger wordt zijn naam niet alleen genoemd vanwege de vorm van de burger, maar staat ook voor ' Het onverwachte eerste orgasme .'

Sinds de ontdekking hebben veel Engelssprekende internetgebruikers opmerkingen gemaakt over de slogan die op het logo te zien is, omdat velen het hilarisch vonden om deze 'onverwachte' slogan op een schattige hamburgertent te zien.