Nieuws

Met Jimin's iconische oranje haar en legendarische optredens hopen fans op de terugkeer van het 'king of hyyh-tijdperk' in het aankomende album van BTS

BTS 's label heeft onlangs de release aangekondigd van het nieuwe album van de groep getiteld ' Een bewijs ' met' Moet nog komen (het mooiste moment) ' als de eerste single, gepland voor release op 10 juni 2022.

Bij de aankondiging van het titelnummer koppelden fans het concept van het nieuwe album snel aan het vorige 'Hwa Yang Yeon Hwa' (화양연화) of 'The Most Beautiful Moment in Life'-tijdperk van de groep, dat duurde van 2015 tot 2016 en drie mini- albums namelijk De M ost Mooi Moment in het leven deel 1 , Hen ost Mooi Moment in het leven deel 2 en De M ost Mooi Moment in het leven: voor altijd jong.

Het idee dat BTS teruggaat naar dit tijdperk, maakte fans absoluut enthousiast omdat ze zich Jimin uit dit tijdperk herinnerden. Van zijn blik met zijn handtekening Oranje haar naar zijn krachtige en boeiende vocale en dansvoorstellingen op het podium heeft Jimin een stempel gedrukt op ieders hart en geest, vooral nadat BTS 'coverde' Perfecte man ' van Shinhwa, en de voorstelling kwam in overweging een van de meest iconische momenten in K-pop door hem. BTS kreeg zelfs veel erkenning van het grote publiek, aangezien ze nog heel vroeg in hun carrière waren en ze bekend werden als ' de groep met de oranjeharige man .'

Tijdens dit optreden van 'Perfecte man,' Jimin veroverde het publiek stormenderhand en was trending op elk bestaand online platform als 'de oranjeharige man.' Het werd dagenlang zo'n hot topic dat als je zocht ' oranjeharige man' op elke site of portal, inclusief Naver, Twitter, YouTube en Instagram, zouden de zoekresultaten alleen uit Jimin bestaan. Zijn individuele fancam van het optreden ging extreem viraal en hij werd meteen een legende, zoals gemeld door K-media .

Het online gebabbel over zijn optreden en zijn uiterlijk was vrijwel overal, zo erg zelfs dat hij het leerde kennen, maar er pas veel later over sprak in BTS' variété RUN BTS aflevering 141 die in het jaar 2021 werd uitgezonden. aflevering praat hij over de bijnaam die hij kreeg als ' de legendarische oranjeharige man.'

Om deze reden en meer beschouwden fans Jimin als de ' Koning van het HYYH-tijdperk ' dankzij alle aandacht die hij voor zichzelf kreeg, terwijl hij ook veel nieuwe fans naar de groep trok.

Bijgevolg, net nadat de titel van de aankomende single van BTS was onthuld, raakten fans meteen aan de praat over Jimin tijdens het 'hyyh'-tijdperk, gezien vanaf populaire zoekopdrachten op Twitter, tweets van fans, en Twitter-trends terwijl ze hun opwinding en verwachting uitbeeldden om de oranjeharige Jimin weer te zien.

Afgezien van zijn iconische oranje haar en de 'perfecte man'-coverprestatie, groef Jimin zichzelf ook in de harten en geesten van fans met nog een ander optreden, want dit was ook het tijdperk waarin hij zijn rapcapaciteiten liet zien. Hij werkte samen met Suga in een subeenheid-uitvoering voor het nummer ' Tony Montana ' die helaas nooit een studioversie kreeg.

Het nummer en de uitvoering waren echter zo goed en fans hebben altijd naar een studioversie verlangd. Het toonde Jimin's veelzijdigheid als kunstenaar, en aangezien Jimin nooit de kans krijgt om te rappen in de discografie van de groep, is dit als een gouden kans voor fans die ze met beide handen willen grijpen. De gedachte aan een ander 'hyyh'-tijdperk deed ze hopen en praten over de mogelijkheid om dit nummer op het aankomende album te krijgen en uiteindelijk kreeg het nummer ook de Twitter-trends.

'HYYH'-tijdperk Jimin is inderdaad in meer dan één opzicht legendarisch, en het is begrijpelijk waarom fans niet kalm kunnen blijven bij de gedachte aan de terugkeer van Jimin uit dit tijdperk. Hij domineerde en schitterde volledig in dit tijdperk op alle mogelijke manieren en hij zal voor altijd een icoon zijn om te onthouden wanneer het over deze periode van BTS' carrière gaat.