Nieuws

'With You' breekt het record en wordt het snelste nummer van een Koreaanse artiest met 50 miljoen streams op Spotify

Platenmaker Jimin zet zijn zegereeks voort met Met jou , een duet met zijn beste vriend, Ha Sungwoon .

De eerste twee volgweken van With you op Spotify bleken vruchtbaar voor de nieuw uitgebrachte track. Het vestigde het record voor de meest gestreamde Koreaanse OST in de eerste week met 23 miljoen streams en 14 miljoen streams voor de tweede week.

-Advertentie- Overslaan

Het nummer lijkt fans en het publiek nog steeds te boeien omdat de hype sindsdien niet is afgenomen. In de derde volgweek bleef With You de meest gestreamde Koreaanse OST met meer dan 9,9 miljoen streams op Spotify tussen de 8 - 14 mei.


Bovendien is het nummer momenteel op 49 miljoen streams, het maken van het snelste Koreaanse OST om de prestatie te bereiken in 21 dagen en 10 uur , net als de tweede meest gestreamde nummer van een BTS-lid in 2022 . Op 13 mei is With You samen met het instrumentale nummer behaald 50 miljoen gecombineerde streams maken Jimin de snelste Aziatische mannelijke solist om een ​​nummer de mijlpaal op Spotify te laten bereiken in slechts 17 dagen en 10 uur.

Op zijn Spotify-profiel heeft Jimin nu meer dan 4,8 miljoen maandelijkse luisteraars en gekruist 1 miljoen volgers op 13 mei. Dit maakt hem de op één na snelste Koreaanse artiest die dit in slechts 18 dagen deed. Hij slaagde hierin met slechts één nummer en instrumentaal nummer onder zijn profiel, samen met een vierdaagse debuutweek.

With You's MV heeft ook 11 miljoen streams op YouTube gewonnen met zijn Lyric-, Audio- en loopvideo's met meer dan 800K streams. Op het Koreaanse streamingplatform Melon is het nummer 800K streams verlegen van 10 miljoen streams en blijft het ook sterk op de Bugs en Genie.

Gefeliciteerd Jimin en Sungwoon!