Nieuws

'With You's tweede week registreert de hoogste streams voor een Koreaanse OST op Spotify en Jimin krijgt meer dan 4 miljoen maandelijkse luisteraars

In zijn tweede week, Met jou zet zijn winnende reeks voort op het populaire streamingplatform Spotify .

Jimin en Sungwoon 's With You versloeg alle kansen om het grootste debuut voor een K-Drama OST te hebben met meer dan 3 miljoen streams op Spotify Global Daily, evenals de grootste debuutweek voor een K-Drama OST met meer dan 23 miljoen streams. Het was ook de enige Koreaanse OST die de eerste twee achtereenvolgende dagen op #5 op de Spotify Global daily chart stond.

Nu, na de tweede volgweek, is het ritme niet vertraagd, en keert het terug naar de top 100 van de Spotify Global daily chart. With You heeft het record gevestigd voor de meest gestreamde Koreaanse OST in de tweede week van release met 14,4 miljoen ongefilterde streams en 10,9 miljoen gefilterde op Spotify van 29 april tot 5 mei.

Het nummer brak ook het record voor de hoogst geplaatste K-Drama OST voor de tweede week op Spotify Weekly Global-grafiek op #45, evenaart het record voor hoogst geplaatste Koreaanse OST allemaal met 10,9 miljoen gefilterde streams . Momenteel, met een telling van 43 miljoen streams , Met jou is ook de snelste Koreaanse OST om 30 miljoen streams te bereiken over 9 dagen tien uur en meer dan 40 miljoen streams alleen in 15 dagen en 10 uur.

Op zijn Spotify-profiel nemen de maandelijkse luisteraars ook snel toe, en ze staan ​​nu op 4 miljoen . Dit benadrukt de meeste maandelijkse luisteraars onder BTS-leden, evenals de op één na snelste Koreaanse artiest die 1 miljoen volgers heeft sinds zijn volgers nu op 955k staan. With You is ook toegevoegd aan Spotify's KPOP OP afspeellijst, die meer dan 3,8 miljoen likes heeft, en op de tiende verschenen al zijn nummers op de Spotify Daily Top 50-hitlijst van Zuid-Korea, wat zijn populariteit markeerde.

Gefeliciteerd, JIMIN en SungWoon!