Nieuws

'With You' blijft geweldige nieuwe records vestigen op Spotify, Billboard en andere platforms wereldwijd

' Met jou ' is de meest succesvolle OST van alle Onze Blues momenteel uitgebrachte soundtracks, en dit is te zien aan de prestaties op alle platforms.

Op 19 mei had With You zijn 4e trackingweek voltooid en ondanks dat het op een belangrijk moment werd uitgebracht, dus met slechts vier dagen debuuttrackingweek, verdiende het nummer talloze records. Op Spotify bleef het de hoogst geplaatste en meest gestreamde Koreaanse Drama OST, met een plaats op de 160e plaats met 6,4 miljoen streams op de vierde.

Het nummer is nu overtroffen 59 miljoen streams op Spotify in 30 dagen en 10 uur, blijft de snelste Koreaanse OST om de prestatie in de geschiedenis van Spotify te bereiken. Het is opmerkelijk dat Jimin de meeste volgers op Spotify voor een Koreaans persoon van de 15 tot 21 mei, met 137.951 volgers, een cijfer dat sindsdien is gestegen tot 1,1 miljoen, en zijn maandelijkse luisteraars zijn nu 5,1 miljoen.


Met You piekte ook op #5 op zijn zevende dag op de Wereldwijde Spotify Virale Top 50-grafiek; het kreeg de hoogste piek door een BTS-lid op de kaart . Het is momenteel ook trending in veel andere regio's. In Paraguay debuteerde With You in #174 op de maandelijkse singles-streams van SPG Paraguay grafiek voor de maand april, de hoogst gerangschikte Koreaanse OST in de geschiedenis op de kaart .

Op de 20e werd With You ook de eerste en enige Koreaanse OST die ooit in de hitparade stond Billboard Lyric Find Global-hitlijst, debuteert op #14. Bovendien is Jimin nu de eerste artiest tot bovenaan de Billboard Hot Trending Songs Chart als solist en met een groep gedurende drie opeenvolgende weken, vestigde zich als de enige BTS-artiest die dit ook deed.


Het nummer is onlangs ook in kaart gebracht in 16 gebieden op Spotify Top 200, waaronder wereldwijd op # 199 in Vietnam, Zuid-Korea, Thailand, Maleisië, Indonesië, Singapore, Taiwan, de Filippijnen, de VAE, Hong Kong, Panama, Saoedi-Arabië en meer . Op Apple Music is het ook in 16 landen in kaart gebracht; Venezuela, Nepal, Malediven, Myanmar, Madagascar, Koeweit, Kaapverdië, Taiwan en Cambodja, om er maar een paar te noemen.

Op Youtube, de officiële audio is nu overtroffen 1 miljoen streams, met de lyric en loop video's in een stroomversnelling. Op het Koreaanse streamingplatform Meloen Met jou overtroffen 12,5 miljoen streams en voorbij 691.7K unieke luisteraars, het blijft de best scorende OST van Our Blues. With You kwam ook voor het eerst in de Genie-weekgrafiek op de 23e op #99 en blijft een lange levensduur behouden in de Bugs-, Melon Top 100- en Melon Real-Time-grafieken