Nieuws

'With You' vestigt nieuwe records nu Jimin de eerste artiest wordt die bovenaan de 'Hot Trending Songs'-hitlijst van Billboard staat, zowel als solist als met een groep

Jimin en Sungwoon 's ' Met jou ' vestigde talloze records op de eerste dag en de eerste week van release. Geen enkel platform werd gespaard en registreerde ongekende prestaties op grote en populaire platforms voor het kopen, streamen en ontdekken van muziek, waaronder Apple Music, Spotify, iTunes, Oricon, Billboard, Melon, QQ Music, Shazam en vele andere op het land gebaseerde hitlijsten, zoals eerder gemeld. Dit momentum werd ook in de tweede week vastgehouden, met de opname van het nummer drie verschillende records op verschillende Billboard-grafieken voor zijn tweede week.

Om te beginnen, debuteerde op Billboard's Hot Trending Songs-grafiek op #2 met slechts vier dagen en 10 uur tracking in de eerste week, het nummer steeg nu naar de top van deze grafiek in zijn tweede week.

Het werd de 4e nummer dat nummer 1 werd sinds het begin van de hitlijst, waarbij de vorige drie nummers die nummer 1 bereikten groepsnummers waren.

Door als eerste op deze kaart te staan, schreef Jimin geschiedenis als: de eerste en enige artiest die zowel als solist als als groep nummer 1 in de hitparade bereikte .

Bovendien werden hij en Sungwoon de eerste solisten die sinds de oprichting de nummer 1 op de kaart bereikten.

'With You' verdiende terecht de Hot Trending Song-kroon. Het nummer is al gebruikt in meer dan 100.000 video's op TikTok , vergaren meer dan 71 miljoen views en 13 miljoen likes. Evenzo is het nummer op Instagram al een trending geluid en is het geworden de meest gebruikte BTS-audio in 2022, dit te bereiken in slechts twee weken!

In de Billboard Global 200-hitlijsten heeft 'With You' ook nieuwe records gevestigd als de hoogste K-drama OST ooit in zowel de Billboard Global 200 als de Billboard Global 200 (excl. VS) in de tweede week van release , ranking #109 en #71 op beide grafieken respectievelijk.

Deze nieuwe records zijn prijzenswaardige prestaties, aangezien het steeds moeilijker is geworden om dergelijke resultaten te behalen met de recente wijzigingen in de Billboard-regels, maar 'With You', een niet-gepromoveerde track, is er nog steeds in geslaagd om dit te bereiken.

Bovendien staat 'With You' op de 4e plaats op Billboard Hot 100 . van Vietnam grafiek voor deze week, opnieuw een record claimend als de hoogste K-drama OST ooit in de tweede week van de release.

Het wordt ook de allereerste K-drama dat twee weken in de top 5 van de hitparade staat .

'With You' is echt een prachtig gemaakt nummer, en in combinatie met de ontroerende teksten en honingzang van de artiesten, zal het zeker nieuwe records blijven vestigen op verschillende platforms, zelfs als de tijd verstrijkt.

Gefeliciteerd Jimin en Sungwoon!