Blogs

Mexicaanse nationale tv zendt het verhaal uit van een jongen met autisme die 'genezen' werd door het nummer 'Epiphany' van BTS Jin

De belangrijkste impact die een artiest kan bereiken, is een impact op de mentale toestand van mensen . Jin werd uitgeroepen tot een van de Aziatische artiesten die met hun kunst hielpen bij het destigmatiseren van psychische problemen (vooral met zijn solonummer 'Abyss'). Een van zijn meest krachtige solo-nummers in deze kwestie is zeker 'Openbaring.'

De Mexicaanse nationale tv maakte een ontroerend verslag over een jongen genaamd Arturito bij wie autisme, epilepsie en andere ziekten waren vastgesteld . Zijn moeder deelde zijn levensverhaal: Arturito had vroeger vreselijke autistische spectrumcrises als hij bang en angstig werd van elk geluid; hij bedekte zijn oren, beet en deed zichzelf pijn. En op een dag gebeurt er een wonder. Arturito begon mee te zingen met een bepaald nummer. Dat speciale nummer blijkt 'Epiphany' van Jin te zijn dat Arturito ooit hoorde.-Advertentie- Overslaan

Tijdens het kijken naar 'Epiphany' MV , de jongen raakt en kust het scherm waarop Jin's gezicht te zien is, terwijl hij meezingt met het lied dat kalmeert en geeft hem een ​​veilig en comfortabel gevoel .

Door gebruik te maken van sociale mediaplatforms, Arturito's moeder deelde zijn verhaal om het bewustzijn over autisme te verspreiden en hoe muziek hun leven kan veranderen . Sindsdien werd de jongen een grote fan van Jin en BTS.

'Epiphany' is een van de meest legendarische nummers die door Koreaanse artiesten zijn uitgebracht. Het werd vele malen uitgeroepen tot een van de beste nummers die BTS ooit heeft uitgebracht. De impact op mensen die dit nummer heeft is enorm.

Elke keer dat Jin 'Epiphany' opvoerde, migreerde het publiek naar een theater in een ander universum. Een emotionele en bekwame zanger als Jin behandelde zulke moeilijke filosofische en vocale nummers als een baas en creëerde een unieke sfeer met behulp van de acteurachtige aanwezigheid op het podium die hij van nature heeft.Een creatief directeur van BTS' concerttour prees Jin's solo-optreden en zei dat het voelde als 'een god ontmoeten'.


Jin is het brein achter de Love Yourself-saga uitgebracht door BTS, met als bekroning 'Epiphany'.

Lizzo heeft ooit 'Epiphany' toegevoegd aan haar speciale gepromote afspeellijst voor zelfliefde.

Na het optreden 'Driekoningen' in Saoedi-Arabië, Jin werd het gesprek van het land. Hij was overal de nummer 1 en het publiek was absoluut sprakeloos door de kracht van zijn stem. Al zijn solonummers stonden wekenlang bovenaan iTunes en ook Het solo-podium van Jin was het populairste onderwerp in alle media van Saoedi-Arabië. Sindsdien is hij trendsettend in Saoedi-Arabië voor elke gelegenheid, en zijn liedjes scoren het hoogst.

In Japan, Jin blijft de enige K-idool in de geschiedenis om een ​​staande ovatie te krijgen (drie keer), en een daarvan werd gedaan met de 'Epiphany'-fase (voor 2 dagen achter elkaar).

Op het grootste Koreaanse muziekplatform MelOn, ' Openbaring ' is het 2e BTS-solonummer dat ooit is bereikt 2,2 miljoen unieke luisteraars . Het is voorbij 82 miljoen streams en is de 2e meest gelikete solo op het platform. Jin is ook het enige lid met 2 nummers meer dan 2 miljoen unieke luisteraars, die vertelt over zijn invloed zowel bij het grote publiek als bij de fans. Op Spotify nadert 'Epiphany' de 150 miljoen streams en 100 miljoen op YouTube.

'Epiphany' is een van de weinige video's met de meeste reacties van Koreaanse artiesten, en mensen delen er hun verhalen onder . Een ander nummer over mentale problemen dat Jin uitbracht - 'Abyss', is de meest becommentarieerde audio ter wereld, aangezien het commentaargedeelte gevuld was met ontroerende verhalen over hoe Jin hen heeft geholpen.

Fans trendden een speciale hashtag: HEALING LIED EPIFANIE.

De pure impact van Jin's muziek is onmiskenbaar en enorm.

Rond het web