Nieuws

Een middelbare scholier wacht een uur voor de vrouwentoiletten om een ​​studente te betrappen die illegale verborgen cameravideo's maakt

AKPOPHEF www.insight.co.kr

Een middelbare scholier wachtte een uur zonder een verdacht persoon te passeren die de vrouwentoilet binnenkwam.

Kanaal A 's ' Nieuws A ' meldde uitsluitend dat een middelbare scholier in Uijeongbu, Gyeonggi-do, een verdacht persoon zag en een uur voor de vrouwentoilet stond, en uiteindelijk een tiener betrapte die probeerde illegaal verborgen foto's/video's te maken.


Volgens berichten werd in de nacht van de 12e in een commercieel gebouw in Uijeongbu, in de provincie Gyeonggi, een middelbare scholier ter plaatse gearresteerd nadat hij was betrapt door een andere middelbare scholier die hem verdacht van het maken van illegale verborgen camerabeelden in de vrouwentoiletten.Dit proces werd die dag vastgelegd op camerabeelden van het gebouw.

In de video is te zien hoe A, een tiener die een grijze hoodie draagt, de lift van een commercieel gebouw verlaat. A liep langzaam door de gang die naar de badkamer leidde.

Na een tijdje kwam middelbare scholier B, gekleed in een donkere trui, uit de badkamer, maar hij ging niet meteen weg en bleef staren naar de badkamer van waaruit hij net was vertrokken.

B stond op wacht voor de badkamer en was op deze manier ongeveer 50 minuten alert.


Daarna, toen man A uit de badkamer kwam, blokkeerde B A door voor hem te gaan staan ​​en hem vast te houden zodat hij niet weg kon lopen.

B, die na A de badkamer was binnengekomen, zag dat A de vrouwenbadkamer was binnengekomen en kreeg argwaan. Dus hij wachtte tot A naar buiten kwam.

De politie kwam ter plaatse na het ontvangen van een melding terwijl B A nog tegenhield.

Toen de politie ter plaatse de mobiele telefoon van A controleerde, waren er geen illegaal gefilmde video's of foto's.

Bij nader onderzoek vond de politie echter nog een mobiele telefoon. Op de tweede mobiele telefoon zijn vorige maand verschillende illegale video's opgenomen in een damestoilet in een winkelcentrum.

Er werd gemeld dat een naschoolse academie voor basis-, middelbare en middelbare scholieren zich bevindt op de verdieping waar dit incident plaatsvond.

De politie heeft A gedagvaard op beschuldiging van illegaal filmen en onderzoekt via digitaal forensisch onderzoek of er nog meer strafbare feiten zijn gepleegd door A.