Drama Beoordelingen

[Drama Review] 'High School: Love On' - Aflevering 20 (Finale)

Woohyun, Sungyeol, Kim Sae Ron HIGH SCHOOL: LIEFDE OP - EPISODE 20 (FINALE)


Seul Bi : 'Sorry dat ik je zo lang heb laten wachten.'

SAMENVATTEN


Toen we voor het laatst waren vertrokken, Gezongen Yeol lag in coma, en Seul Bi was nergens te bekennen. Twee jaar later, Woo Hyun zit op de universiteit met Gezongen Yeol , die nu een speler is. Gezongen Yeol 's vader werkt in de rijstwinkel; hij stopte met de politie om een ​​goede vader voor beiden te zijn Woo Hyun en Gezongen Yeol . jonge eun en Ki Soo zijn nu aan het daten.

Seul Bi is terug, alleen herinnert ze zich dat niet meer Seul Bi . EEN zonneschijn (die nu sterfelijk is en een gloeiend merkteken op zijn pols draagt) doet zich voor als haar broer en voogd. Waar dan ook Seul Bi gaat ze wordt herkend, en staat erop dat haar naam is Cheon Sa Rang . De president van Earth Angels vertelt: Woo Hyun het verhaal:� ze verloor haar geheugen omdat ze zichzelf opofferde om te redden Woo Hyun , en zonneschijn offerde zich op om haar te redden. En hopelijk woo Hyun 's liefde zal haar geheugen helpen terugkeren.


Jae Seok v. de nieuwe pestkoppen

Het leven gaat door voor de groep. Tae Ho en Joo Ah een relatiecrisis hebben, Jae Seok probeert enkele pestkoppen te stoppen en wordt gered door Da Yool , en de president van Earth Angels krijgt zonneschijn een taak. Hij is nu Cheon Chang-Jo, de nieuwe Literatuurleraar op de middelbare school waar de kinderen vroeger naar toe gingen. Natuurlijk komt alles uiteindelijk goed. Eindelijk, na gered te zijn uit een auto door Woo Hyun , Seul Bi 's geheugen keert terug. Ze omhelzen elkaar in tranen en we zien de groep samen Kerstmis vieren.�


Vrolijk kerstfeest!

Mijn gedachten:

Amnesia is een van de meest gebruikte stijlfiguren in K-drama, maar ik denk dat dit een van die shows is waar het het meest logisch is. De laatste aflevering en deze geven aan dat het zo was zonneschijn al die tijd van plan is om mensen haar te laten vergeten. In plaats daarvan, omdat hij haar redt, vergeet ze het. Hoewel niet helemaal zo goed uitgelegd als het had kunnen zijn, kan ik me voorstellen dat als een goddelijk of magisch wezen gewond raakt of sterft, er complicaties kunnen optreden terwijl ze genezen. Daarom kan ik het gemakkelijker kopen dan ' ze had een auto-ongeluk / ze blokkeerde de vreselijke herinnering / [vul hier uitleg in]. ' Bovendien duurt het maar een aflevering. :)


Alleen Bi/Cheon Sa-rang

Sommige andere recensenten noemden de show verschrikkelijk, of cheesy, of gewoon een voertuig voor Woohyun en Sungyeol . Ben ik het niet mee eens. Terugkijkend vond ik het leuk om naar te kijken, en al was het maar iets voor Woohyun en Sungyeol om tussen de promoties door te doen, denk ik dat de acteurs over het algemeen goed werk hebben geleverd. Ik werd meegezogen door de optredens en het verhaal, en is dat niet het beste waar je op kunt hopen? Toegegeven, ik ben een sukkel voor drama's op de middelbare school, maar voor mij verdiende deze show betere beoordelingen dan hij kreeg. Het was schattig, tranentrekkend en grappig. Als er een klacht is, de meeste melancholie kon me niet schelen, ik denk dat die sequenties langer aansleepten dan nodig was. Het spreekt voor zich: ik ben liever blij dan verdrietig. �


ik dacht zo Tae Ho zou voorstellen aan Joo Ah hier.

Terugkijkend denk ik dat de invloeden van de show vrij duidelijk zijn. Met programma's als ' Vampier aanklager ' en ' Mijn liefde van een andere ster ', begonnen schrijvers meer bovennatuurlijke onderwerpen aan te raken. Wat goed is. Ik denk dat fantasy- en sci-fi-shows tot de beste behoren die er zijn. Er zijn al drama's die succesvol waren anime voordat ze live-action waren. We hebben muziekvideo's die die leegte vullen -- nu wil ik wat volledige post-apocalyptische of space-opera-instellingen zien.

Dus... wat vonden jullie van de show? Ga je gang en laat hieronder een reactie achter. En ik wil jullie een hele fijne vakantie wensen, hoe je het ook viert!