Nieuws

'My Teenage Girl' winnende groep CLASS:y debuteert in april + om een ​​fanconcert te houden met de 14 beste leden van het programma

De winnende groepKLASSE: y, geboren uit MBC survivalprogramma meidengroep' Mijn tienermeisje ', zal tot april uit het oog van het publiek zijn, volgens berichten in de media op 10 maart.

Om zich te concentreren op de voorbereidingen voor hun officiële debuut, dat is gepland voor april, zal CLASS:y alle liefdesoproepen voor gevarieerde programma's, tijdschriftartikelen, advertenties, enz. afwijzen. Het schema van de groep zit momenteel vol met verschillende voorbereidingen die nodig zijn om voltooi het debuutalbum voor de deadline, en oefen ook voor het aanstaande fanconcert 'My Teenage Girl'.

Op het speciale concert, dat ook in april plaatsvindt, zullen de 14 beste deelnemers van 'My Teenage Girl' te zien zijn. Het evenement markeert ook het eerste officiële persoonlijke evenement van CLASS:y met fans sinds het debuut.

Ondertussen omvatten de top 7 winnaars van MBC's 'My Teenage Girl': Won Jimin , Myung Hyungseo , Yoon Chaewon , Hong Hyeju , Kim Riwon , Park Boeun , en Kim Seonyou .