Drama Beoordelingen

[Drama Review] 'My Lovely Girl' - Aflevering 16 (FINALE)

Crystal, L, Rain

MIJN MOOIE MEISJE - AFLEVERING 16 (FINALE)De OTP, weer samen

Hyun Wook
speelt zijn lied voor Se Na . Ze wisselen bekentenissen van liefde uit en omhelzen elkaar. De volgende dag, als hij thuiskomt van zijn werk, vindt hij... Se Na verdwenen en een 'Lieve Hyun'-brief. Een jaar gaat voorbij en Shi Woo is terug van buitenlandse promoties, Hae Yoon is de voorzitter van ANA, en Hyun Wook is weer een songwriter van het hoogste niveau, evenals co-DJ bij een radioshow waar hij muzikaal advies geeft. Jae Young 's bedrijf zit in financiële problemen, en Hyun Wook vertelt hem dat hij het bij het schrijven van liedjes had moeten houden. Later Hyun Wook 's aanbeveling, bieden ze Jae Young aan als songwriter. Hyun Wook ontmoet zijn vader, dit keer een minder stressvolle ontmoeting; zijn stiefmoeder wil zangeres worden en wil haar stiefzoon een lied voor haar te schrijven. Se Na gaat terug naar Seoul en gaat naar haar vriend Joo Hong , die nu zwanger is. Haar man, Gong Chul , is Shi Woo 's manager.


Hae Yoon speelt schoolmoedertje voor een paar kleine jongens.

Se Na en Hyun Wook twee keer ontmoeten en twee keer vechten over de keuzes die ze heeft gemaakt. Shi Woo ontdekt dat ze terug is en hij gaat haar ontmoeten. Hij leest haar dezelfde oproerhandeling voor als... Hyun Wook , maar niet zo koud. Hij vraagt ​​haar om liedjes voor hem te schrijven, maar ze antwoordt dat ze haar leven te leven heeft. Hyun Wook �bespreekt dingen met zijn vriend, Gezongen Jin , die suggereert dat als hij klaar is met boos zijn, hij haar moet vertellen dat hij haar terug wil. Hij stelt voor om muziek te gebruiken om haar het hof te maken. Hyun Wook bedenkt situaties om hem een ​​excuus te geven om haar op te bellen. De eerste keer dat hij haar daar krijgt, zijn vader en... Hae Yoon opdagen net als hij op het punt staat haar te vertellen hoe hij zich voelt. De tweede keer is een groots gebaar, twee toetsenborden tegenover elkaar met een enorm boeket bloemen in het midden, maar tegen de tijd dat hij het opzet, heeft ze besloten vroeg terug te gaan. Hij gebruikt zijn plek in het radioprogramma om rechtstreeks met haar te praten, zegt dat ze moet blijven waar ze ook is. Hij vindt haar en neemt haar in de omhelzing van een minnaar.


Hyun Wook 's vader en stiefmoeder, gelukkig samen

MIJN TAKE
Ik ben een beetje in de war. Niet dat ik er niet van genoot, maar waarom dit allemaal? Waarom ze uit elkaar halen om ze weer bij elkaar te krijgen? Het leek alsof de schrijvers reikten. Dus vochten ze met hand en tand om samen te zijn, weer aan, weer uit, en nog een keer, en dan Se Na vertrekt, ook al houdt ze van hem. De 'Ik zal je belasten' kaart lijkt veel meer over haar dan over hem. Ja, Hyun Wook zijn leven veranderde, hij ging vooruit, hij doet wat hij zou moeten doen, maar zou het niet beter zijn geweest met haar in zijn leven?


Zijn groots gebaar opzetten

Dat gezegd hebbende, ik hield van de kleine dingen die Hyun Wook deed om haar weer te zien. Ik lachte toen hij deed alsof hij zijn pen verloor en haar ervan beschuldigde hem te verplaatsen om haar naar zijn huis te krijgen. Ik glimlachte toen hij de twee keyboards tegenover elkaar zette (met het boeket in het midden), zodat ze allebei konden deelnemen aan het lied dat hij voor haar schreef. Dat is één ding dat ik kan zeggen over de show. Als er niets anders is, is het best grappig. Alles van overdreven capriolen van personages zoals Kang Tae Min en Shi Woo 's voormalige manager om warme, donzige, lachwaardige momenten mee te maken Se Na en Hyun Wook .


K-pop Mama

Er waren nogal wat plotthreads die ze lieten bungelen die sommige afleveringen hadden kunnen opfleuren en ze meer gewicht hadden gegeven. We zien nooit of Jae Young is eigenlijk in staat zijn trots in te slikken en het aanbod om liedjes voor ANA te schrijven te accepteren. We horen nooit of Hyun Wook 's K-Pop mama is echt een hit. We komen er nooit achter of Hyun Wook , Se Na , of ze gaan allebei liedjes schrijven voor Shi Woo . En andere karakters zoals Rae Hoon , Ra Hem , en Mi Na waren verdwenen in de eerste handvol afleveringen, om nooit meer iets van te horen. Ik had graag iets meer afsluiting gehad dan ' Se Na en Hyun Wook zijn weer samen, bedankt.'


Hyun Wook als DJ

Al met al was het geen slechte serie, het had gewoon te veel tropen en niet genoeg oomph . Ik weet niet zeker of de schrijvers vaak wisten wat ze van plan waren over te brengen, en ik denk dat dat de personages enigszins verzwakte. Je had een soort van ruggengraat Hyun Wook , een vreemde verzending, een bedreiging voor de relatie in Shi Woo dat was echt helemaal geen bedreiging, en een heleboel onopgeloste dingen. Met dat uit de weg, vond ik dat de acteurs geweldig werk hebben geleverd met het materiaal dat ze kregen. Hulde ga naar L , Regenen , en Crystal voor het dragen van deze serie. Het leek behoorlijk populair te zijn, dus misschien zien we deze jongens binnenkort in andere drama's. Bedankt voor het kijken met mij, jongens! Ik geniet ook enorm van je opmerkingen. Wat vonden jullie van de show in het algemeen, nu de finale is uitgezonden?