Nieuws

'Minari'-actrice Youn Yuh Jung wint de prijs voor beste vrouwelijke bijrol op de British Academy of Film and Television Arts Awards

Actrice Youn Yuh Jungo kreeg de BAFTA s Beste vrouwelijke bijrol voor haar rol als Soonja in de film ' Minari .'

Op de tweede avond van de British Academy of Film and Television Arts Awards , kreeg de Zuid-Koreaanse actrice veel aandacht voor haar reactie en dankwoord voor de beste vrouwelijke bijrol.

Op deze dag nam Youn Yuh Jung de prijs op afstand in ontvangst en hield ze haar toespraak via een live-uitzending in Zuid-Korea. Op deze dag kon ze niet geloven dat ze de prijs had gewonnen en sprak ze ook haar vreugde uit. Ze zei, ' Ik weet niet hoe ik het moet zeggen, maar ik was zeer vereerd om genomineerd te zijn, en nu ben ik de winnaar.'


Ze zei verder: ' Heel erg bedankt voor deze prijs. Elke prijs is zinvol, maar deze wordt vooral erkend door Britse mensen, die bekend staan ​​als zeer snobistische mensen, en ze keuren me goed als een goede acteur, dus ik ben heel, heel bevoorrecht en gelukkig. Dank je. Heel erg bedankt. Bedankt aan de kiezers die op mij stemmen, ' velen aan het lachen maken.

Ze heeft velen gecharmeerd door haar rol als grootmoeder in de film 'Minari', maar heeft iedereen verliefd gemaakt met haar verrukkelijke maar komische dankwoord.