Huidige Gebeurtenissen

MMA-vechter weigert foto's te maken met ringmeisje na beschuldigd te zijn van seksuele intimidatie

MMA-vechter Park Dae Sung weigerde foto's te maken met het ringmeisje nadat ze was beschuldigd van seksuele intimidatie.


Op 11 februari pakte Park Dae Sung de overwinning op ' Road FC 036 $ 1 miljoen toernooi ' die plaatsvond in het Jangchung Gymnasium. Toen het tijd was voor hem om foto's te maken na het winnen van de wedstrijd, werd Park Dae Sun gevangen genomen terwijl hij wegrende van het ringmeisje en weigerde foto's met haar te maken. Hij schreeuwde zelfs 'Kom niet.'De acties van Park Dae Sung zijn te wijten aan de beschuldigingen van seksuele intimidatie die ontstonden nadat hij het ringmeisje 'met geweld' vastpakte en aanraakte op ' Road FC Young Guns 31 ' in december 2016.


De video hieronder toont de controversiële acties van Park Dae Sung die hebben geleid tot beschuldigingen van seksuele intimidatie.Na de controverse vertoonde Park Dae Sung een heel ander gedrag tijdens de fototijd (vanaf 2:20 hieronder).Hierop merkten netizens op, 'Ik zou haar ook niet hebben aangeraakt. Hij werd beschuldigd en een viezerik genoemd omdat hij gewoon zijn hand op haar middel legde', 'Het is waar dat zijn acties overdreven waren, maar ik ben blij dat hij de kritiek overwon en de overwinning pakte', 'Als hij hierdoor bang wordt voor vrouwen ... ik voel me slecht', 'Seksuele intimidatie omdat je gewoon zijn hand om haar middel wikkelt lol Jongens lach het weg en laat het glijden als meisjes ze daar aanraken, maar het is seksuele intimidatie als een man de taille van een meisje aanraakt. Zo grappig.'