Nieuws

Mnet's 'Kingdom' PD belooft een volledige week aan inhoud, 'Kingdom Week' voor de volgende comeback van Stray Kids

In het licht van het einde van Mnet wedstrijdprogramma jongensgroep' Koninkrijk ', hoofd PD Lee Young Joo gereflecteerd op het werken met de 6 idol-teams, waaronder: BTOB , iKON , SF9 ,Verdwaalde kinderen,de Boyz, enATEEZ.

Eerst koos Lee Young Joo PD de beste etappes van elk van de 6 teams, zoals gestemd door de productiecrewleden van 'Kingdom'. Voor ATEEZ, Lee PD genaamd ' Ritme Ta ', terwijl hij voor The Boyz koos voor ' O mijn zon '. Voor Stray Kids was het ' DDU-DU DDU-DU ', terwijl het voor BTOB was ' Blauwe maan ', ikKON' Classy Savage ', en tenslotte, ' Beweging ' voor SF9.

Vervolgens, met betrekking tot de Mnet reality-serie beloofd aan de winnaars van 'Kingdom', ook bekend als Stray Kids, liet Lee PD doorschemeren, 'Ja, de winnende prijs van 'Kingdom Week' wordt ook geproduceerd door onze productieploeg. Ik kan je niets specifieks vertellen over het concept of formaat, maar we zullen een week vol content verzorgen voor de volgende comeback van Stray Kids. Kijk er alsjeblieft naar uit.'