Blogs

Must-Watch Koreaanse sportdrama's

Van Koreaanse drama's wordt verwacht dat ze plaatsvervangend plezier en zelfs pijn voortbrengen, terwijl ze de vreugde en het lijden voelen van de personages waar we van zijn gaan houden terwijl ze vorderen in hun leven. De spanning verdubbelt in sportdrama's, van het kijken hoe ze met bloed, zweet en tranen trainden, deelnamen aan de competitie en de resultaten die ofwel een glorieuze overwinning of een verwoestende nederlaag konden zijn.

Voor sportliefhebbers of fans die op zoek zijn naar een manier om juichen te ervaren zonder naar een echte sportcompetitie te kijken, hier zijn enkele sport K-Drama's die zijn afgestemd op jouw voorkeur!

1. Racketjongens

Korte inhoud: De serie volgt de groei van tienerjongens en -meisjes en de uitdagingen waarmee de badmintonclub op hun school wordt geconfronteerd. Er werd geprobeerd deze club nieuw leven in te blazen met de hulp van een coach, ondanks dat er aanvankelijk maar drie leden waren.

Vorm: Kim Sang Kyung,Oh Na Ra,Tang Jun Sang,Kim Kang Hoon,Lee Jae In

2. Gewichtheffee Kim Bok Joo

Korte inhoud: De serie toont het verhaal van een groep universiteitsatleten, van gewichtheffers en zwemmers tot gymnasten, die allemaal vechten voor hun dromen en hun problemen oplossen, terwijl ze liefde ervaren en vinden in het proces en bij elke stap groeien.

Vorm: Lee Sung Kyung,Nam Joo Hyuk,Lee Jae Yoon,Kyung Soo Jin

3. Vijfentwintig, eenentwintig

Korte inhoud: De serie vertelt het liefdesverhaal van 1998 tot 2001, met als middelpunt het verhaal van een tienerschermer die grote ambities nastreeft en een hardwerkende jongeman ontmoet die zijn leven weer op wil bouwen. en achttien, en verliefd worden op de leeftijd van vijfentwintig en eenentwintig.

Vorm: Kim Tae Ri,Nam Joo Hyuk,Zien,Choi Hyun Wook,Lee Joo Myung

4. Hot Stove League

Korte inhoud: De serie draait om een ​​professioneel honkbalteam genaamd 'Dreams', het slechtste team in de competitie omdat ze vier jaar op rij als laatste eindigden. Met de hulp van een nieuwe algemeen directeur, die met verschillende problemen wordt geconfronteerd, proberen ze het team weer op te bouwen voor het kampioenschap.

Vorm: Nam Goong Min,Park Eun Bin,oh jung se,Jo Byeong Kyu

5. Uitvoeren op

Korte inhoud: De serie vertelt het liefdesverhaal van Ki Seon Gyeom, een voormalige sprinter die bezig is een sportagent te worden, en Oh Mi Joo, een ondertitelvertaler, die de eerste echte vriend van Seon Gyeom was.

Vorm: Ik zie er een,Shin Se Kyung,Choi Soo Young,Kang Tae Oh

6. Naar je toe gaan met een snelheid van 493 km / Love All Play

Korte inhoud: De serie is een romantisch sportdrama over hun ervaring als atleten en de liefdevolle liefde tussen de mannelijke en vrouwelijke mixed-doubles-protagonisten binnen hun groep badmintonteamleden.

Vorm: Park Ju Hyun ,Chae Jong Hyeop,Park Ji Hyun

7. bonzende piek

Korte inhoud: De serie vertelt het verhaal van een jonge vrouwelijke volleybalspeler met potentieel genaamd Kang Se Ra, die een ongelukkig incident meemaakt en uiteindelijk een worstelend volleybalteam voor mannen op de middelbare school gaat coachen waar Hwang Jae Woong de sterspeler is, terwijl de rest van het team lang niet in de buurt komt van zijn niveau.

Vorm: Song Jae Rim,Hwang Seung-un

8. Vecht voor mijn weg

Korte inhoud: De plot draait om underdogs met enorme dromen die vechten voor overleving en succes in een veld waarin ze ondergekwalificeerd zijn. Een langdurige vriendschap tussen twee onvolwassen vrienden - een taekwondospeler en een warenhuismanager, verandert in een gepassioneerde romance.

Vorm: Park Seo Joon,Kim Ji Won,Ahn Jae Hong,Song Ha Yoon

9. Kort

Korte inhoud: Kang Ho Young is een rusteloze jonge kerel die visie en richting in zijn leven mist totdat hij het shorttrack-schaatsen ontdekt. Ondanks dat hij een beginner is, past Ho Young zich al snel aan de sport aan en begint te concurreren met Park Eun Ho, die wordt beschouwd als de koning van de shorttrack en afkomstig is uit een sportieve familie. Yoo Ji Na, een voormalig kunstschaatsster die moest stoppen vanwege een blessure, ontmoet ook Ho Young.

Vorm: Kang Tae Oh,Kim Do Yeon,Yeo Hoe Hyun

10. Vrolijk op / Sassy Go Go

Korte inhoud: Het drama toont het leven van vijf studenten terwijl ze proberen te overleven in een vijandige omgeving die wordt gedomineerd door intellectueel elitarisme. Kang Yeon Doo is de leider van de outcast-straatdansclub, een groep studenten die samenkomen vanwege hun lage academische prestaties, terwijl Kim Yeol de president is van een eliteclub die bestaat uit studenten in de top 5% van hun klas. Wanneer de twee groepen worden gedwongen samen te werken om een ​​cheerleaderteam te vormen, zetten ze hun verschillen opzij voor het welzijn van hun respectievelijke organisaties.

Vorm: Jung Eun Ji |,Lee Won Keun,Chae Soo Bin,Cha Hak Yeon,Ji Soo

11. Op weg naar de grond / Geen limiet

Korte inhoud: De serie draait om Cha Bong Kun, die in een kleine Koreaanse competitie speelt, en ambieert te voetballen voor de Premier League in Engeland. Bong Kun ontwijkt bijna drie keer de dood terwijl hij zijn passie najaagt, en gaandeweg valt hij ook voor voetbalagent Kang Hae Bin.

Vorm: Yunho,naar Ara,Lee Sang Yoon,Lee Yoon Ji

12. Verdrievoudigen

Korte inhoud: Het drama volgt Lee Haru, een kunstschaatsster die ervan droomt beroemd te worden. Wanneer ze, na vele jaren uit elkaar te zijn, herenigd wordt met haar stiefbroer, Shin Hwal, wordt haar leven problematisch. Terwijl Haru haar dromen probeert te verwezenlijken, brengt ze per ongeluk Choi Soo In, haar schaatscoach en Hwal samen. Haru begint gevoelens voor Hwal te krijgen, maar de zaken worden nog ingewikkelder als ze hoort dat Soo In de vervreemde vrouw van haar broer is.

Vorm: Min Hyo Rin,Song Joong Ki,Lee Jung Jae,Yoon Kye Sango,Lee Sun Kyun,Lee Ha Na

13. Pons

Korte inhoud: De serie draait om Yoo Bin, die alleen op de wereld achterblijft nadat haar enige broer, Yoo Cheol, is omgekomen in een boksgevecht. Ze leidt een zwaar leven, maar een kans om te trainen als vrouwelijke bokser verandert haar in een volwassen vrouw die overdag als bokser werkt en 's nachts als advocaat in een nachtclub.

Vorm: Joo Jin Moo,Shin Min Aho,Sung Shi Kyung

14. Hardlopen Gu

Korte inhoud: Dit jeugddrama volgt Dae Gu, een jonge man die geen marathon kan lopen en vervreemd is van zijn vrienden als gevolg van zijn schuldgevoel over de dood van zijn broer bij een dodelijk ongeval. Hij merkt dat hij bij toeval geld nodig heeft, waardoor hij gedwongen wordt competitief te rennen.

Vorm: Park Min Young,Baek Sung Hyun,Yoo Yeon Seok

15. Basketbal

Korte inhoud: Deze serie speelt zich af tussen de Japanse koloniale periode en de scheiding van Korea in Noord- en Zuid-Korea. Kang San heeft een bescheiden achtergrond. Hij vecht om uit de armoede te komen. Hij boekt succes en ontmoet via basketbal een meisje uit de hogere klasse. Hij droomt over hun liefde die hun klassenverschillen overstijgt.

Vorm: Doe Ji Han,Lee Elia

Hier zijn slechts enkele van de vele drama's die zich richten op atleten en hun ervaringen met de sport die ze spelen! Welke van deze drama's is je favoriet, en van welke sport zie je meer in een drama?