Blogs

Potentiële fandom-naamideeën voor ENHYPEN

docs.google.com

Big Hit Entertainment is onlangs geopend fandom naamgeving evenement op Google Docs.

ENHYPEN Fanclub naamgeving evenement
Bedankt voor alle liefde en steun voor ENHYPEN getoond door onze fans over de hele wereld.

[Solidariteit die alle grenzen overschrijdt, ENHYPEN]
De officiële naam voor fans die ENHYPEN zullen vergezellen op hun reis om elkaar te ontdekken via hun speciale connecties en te groeien! We nodigen je uit om deel te nemen aan het creëren van de officiële naam van de ENHYPEN-fanclub.

Geïnspireerd door het koppelteken (-) symbool dat verschillende woorden met elkaar verbindt om een ​​nieuwe betekenis te creëren, staat de naam ENHYPEN voor zeven jongens die grenzen overschrijden om samen te komen en samen te groeien en groter te dromen.

De officiële naam van de fanclub wordt gekozen door de leden van ENHYPEN uit de namen die je indient. De fan wiens inzending is gekozen, ontvangt een polaroid-groepsfoto van de leden van ENHYPEN, genomen nadat de naam van de fanclub is gekozen!


1. Inzendperiode: 20 september (zo) 14:00 uur (KST) tot 24 september (donderdag) 23:59 uur (KST)
2. Resultaten bekend: 9 oktober (vr.)

Hier is een van mijn ideeën:


HAAKJES / HAAKJES

Haakjes betekent uitweiding: een boodschap die afwijkt van het hoofdonderwerp. In het leven betekent het om in je eigen kleine wereld te zijn. Het Enhypen-logo is EN— en als je haakjes toevoegt, is dit het resultaat (EN—). Heb je ooit de regel 'Leven tussen haakjes' gehoord? in het leven betekent het dat je je onderscheidt van de rest van de wereld. Zoals we kunnen zien, gebeuren er veel slechte dingen in deze wereld, daarom dacht ik hieraan. Ik wil iets waar we kunnen ontsnappen aan de chaos van deze wereld. Haakjes vertegenwoordigen ons de fans of degene die Enhypen-leden ondersteunt en de leden vertegenwoordigen onze eigen nieuwe wereld. Wanneer Haakjes en Enhypen (EN — ) samen zijn, scheiden we ons af van negativiteit en slechte dingen in ons leven. Haakjes beschermen de Enhypen. Eigenlijk wil ik nog een woord tussen haakjes, maar ik kan het bedenken. Misschien kunnen we haakjes gebruiken?

Andere suggesties:

Hypers

Hypemen

Hypebeasts

Nexus

Emdash

Wat zou volgens jou een goede fandomnaam zijn?