Blogs

Momenten waarop BLACKPINK-leden ons verbluften met hun blote gezichtsschoonheid

Je weet dat K-popidolen er prachtig uitzien met veel make-up, maar ze kunnen ook net zo mooi zijn zonder.BLACKPINKecht rockt als het gaat om visuals en elk lid lijkt zijn eigen soort impact en charisma te hebben wanneer we ernaar kijken. Maar het kan soms grappig zijn als deze leden zo mooi zijn met hun blote gezichten. Hieronder staan ​​enkele gevallen waarin: Lisa, Roos, Jisoo, en Jennie toonden echt hun blote mooie gezichten.

Lisa van BLACKPINK


Fans vinden het geweldig als ze Lisa zien zonder make-up en haar pony. Het is alsof je naar een nieuwe versie van BLACKPINK's Lisa kijkt, maar nog steeds dezelfde mooie persoon die we graag op het podium zien met haar leden.

De roos van BLACKPINK

Fans zijn dol op dit schattige gezicht van BLACKPINK's Rose terwijl ze kijkers boeit via haar livestreams met haar natuurlijke schoonheid en haar onberispelijke huid.

Jennie van BLACKPINK

Jennie van BLACKPINK boeit fans vaak met haar katachtige ogen en felheid op het podium wanneer ze live optreedt. Maar haar blote gezicht raakt echt anders omdat het haar onberispelijke schoonheid en onschuld laat zien.

BLACKPINK's Jisoo

Jisoo is misschien wel de oudste van de groep, maar haar blote gezichtsschoonheid laat dat helemaal niet zien! Ze is prachtig, wat er ook gebeurt.