Nieuws

Momoland gaat samenwerken met CHROMANCE om 'Wrap Me In Plastic' het populaire nummer van Tik Tok . opnieuw uit te vinden

www.yna.co.kr

Momolandherinterpreteert het populaire TikTok-nummer ' Wikkel me in plastic .'

Volgens Sony Music Entertainment Korea op de 29e zal Momoland een gereconstrueerde versie van 'Wrap Me in Plastic' uitbrengen in samenwerking met producer CHROMANCE om 18:00 KST op 5 februari.

'Wrap Me In Plastic' is een nummer van de Duitse EDM (Electronic Dance Music) producer, CHROMANCE, en is populair geworden op verschillende SNS zoals TikTok.

Het nummer 'Wrap Me In Plastic' is gebruikt in verschillende Tik Tok-video's waarin popsterren Jason Derulo , Ava Max , en TikTokker Charlie D'Aelio hebben gedanst op het lied. Het heeft ook al 45 miljoen streams op Spotify.

Door een samenwerking met CHROMANCE zal Momoland 'Wrap Me in Plastic' opnieuw uitvinden in een unieke toon en enkele teksten in het Koreaans zingen.

Momoland heeft ook een geschiedenis van het produceren van de megahit 'Bboom Bboom' via sociale media.

Sony Music Entertainment Korea zei: 'Momoland was zich ook bewust van de 'Rap Me in Plastic'-rage door te communiceren met buitenlandse fans. De meidengroep kon eindelijk CHROMANCE ontmoeten, die geïnteresseerd was in de charme van Momoland en het rimpeleffect van K-pop.