Muziek Releases

[Album & MV Review] MONSTA X - 'DE ​​CLAN pt.2 SCHULDIG'

MONSTA X


MONSTA X trekken geen klappen met hun nieuwe MV' Vechter '!

In het begin zag ik een bekende verzameling afbeeldingen, en als ik er niet was geweest Netflix onlangs zou ik het niet hebben gekregen. Veel van wat we zien in de MV is een tip van de hoed om ' Vreemde dingen .'

Veel dingen vertalen zich rechtstreeks met het lab en de fietsen, maar de dode weggeefactie moet de openingstitels zijn. Het is in hetzelfde lettertype en alles. Het plot is heel anders, maar het is moeilijk om de parallellen niet te zien.

Wat verder volgt, is een ontmoeting met een doc met zeer verslavende (en schijnbaar psychotrope) fruitsnacks, en de jongens die ontsnappen uit een laboratorium. Het lab is ruimtetijdperk, met een aantal vrij donkere en griezelige beelden. Natuurlijk kun je theoretiseren dat alles wat er in deze MV gebeurde een droomsequentie was, maar ik weet niet zeker of dat klopt. Wat dan ook. Het was nog steeds een rel om te zien.

Ik moet ze punten geven alleen voor pure durf -- en niet te vergeten een flinke dosis nerd cred. Ik ben een fan van de show en ook een fan van deze video (hoewel de dokter met de verslavende gummy fruitsnacks oubollig was). Het enige dat het cooler zou hebben gemaakt, is als ze aan het spelen waren Kerkers en Draken .

Scoren


MV-relevantie ..........9
MV-productie .........7
MV-concept .............7


Albumproductie ...8
Albumconcept ........8
Tracklisting ..............7


ALGEMEEN ............ 7.6